megii80 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 składniki mała kapusta pekińska pierś z kurczaka przyprawa gyros 4-5 ogórków konserwowych cebula czerwona kukurydza konserwowa pól małego słoika keczupu pikantnego 2-3 łyżki majonezu układać warstwowo pierś pokroić w drobną kostkę podsmażyć na oleju ok 8-10 min pod koniec dodać 2-3 łyżeczki przyprawy gyros przestudzić na to układamy kolejno: ogórki drobna kostka cebulka w kostkę warstwa keczupu kukurydza warstwa majonezu na wierzch drobno poszatkowana kapusta życzę smacznego Cytuj
Magdalena Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Moja córka ,ostatnio robiła tę sałatkę na święta .Wszyscy sę nią zajadali i prosili o przepis , zamiast pekińskiej sałata lodowa , a cebulka obsmażna na tłuszczu, po kurczakowych piersiach. Goraco pozdrawiam Magdalena :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.