Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

składniki mała kapusta pekińska pierś z kurczaka przyprawa gyros 4-5 ogórków konserwowych cebula czerwona kukurydza konserwowa pól małego słoika keczupu pikantnego 2-3 łyżki majonezu układać warstwowo pierś pokroić w drobną kostkę podsmażyć na oleju ok 8-10 min pod koniec dodać 2-3 łyżeczki przyprawy gyros przestudzić na to układamy kolejno: ogórki drobna kostka cebulka w kostkę warstwa keczupu kukurydza warstwa majonezu na wierzch drobno poszatkowana kapusta życzę smacznego

Opublikowano

Moja córka ,ostatnio robiła tę sałatkę na święta .Wszyscy sę nią zajadali i prosili o przepis , zamiast pekińskiej sałata lodowa , a cebulka obsmażna na tłuszczu, po kurczakowych piersiach. Goraco pozdrawiam Magdalena :)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.