ina12 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 4 jędrne ogórki kwaszone duża cebula jabłko 2-3 łyżki oleju cukier, sól Ogórki, cebulę i jabłko umyć, obrać i zetrzeć na tarce z dużymi otworami lub pokroić w paseczki . Wymieszać z olejem, przyprawić solą i cukrem. Cytuj
ali Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Robię podobną i bardzo ją lubimy. Nie dodaję jabłka /muszę spróbować dodać/, natomiast ogórki szatkuję na szatkownicy /nie obieram/ zaś cebulę kroję w piórka. Dodaję też pieprz. Cytuj
Jolanta Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Witam :D a ja zamiast jablka daje pomidorka to wtedy poezja smaku :) .Pozdrawiam! [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
ina12 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Alu i Jolu napewno wypróbuję dla odmiany i urozmaicenia smaku. Pozdrawiam Cytuj
Basia K Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 A spróbujcie dodac do pokrojonego w plasterki kiszonego ogórka starta na wiórki surowa marchewke.... Pycha Cytuj
mac51 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zrobiłem dzisiaj dodając do przepisu Iny rzodkiewki,kukurydzę,oliwki i paprykę konserwową :arrow: Polecam :grin: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
ina12 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Mac dziękuję bo bardzo ładnie ja wzbogaciłeś i tak będę ja przyrzadzać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi