wiola344 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 :) Składniki: -1 kost. margaryny palmy -3/4 szkl. cukru -4 łyżki kakao to wszystko połączyć-można rozpuścić ale musi zastygnąć -1 szkl. mleka i 4 płaskie łyżki żelatyny rozpuścić -wszysto połaczyć -dodać 10 dkg rodzynek -10 dkg orzechów -3 paczki połamanych herbatników -1/2 tabliczki czekolady zetrzeć na tarce -paczka wiórków kokosowych taka 10 dkg-może być wieksza jak kto woli dobrze wymieszać wlać do plastikowej butelki i zostawić do steżenia najlepsza butelka szaroka po napoju 1,5 lub 2 l ,potem kroić w plastry. polecam ten deser bo naprawde pyszne :D :D Cytuj
iwona30 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ja znam przepis na salceson tylko dodaje się jabłka krojone w kostkę i jak się go kroi to wygląda naprawdę jak salceson. :) Cytuj
wiola344 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 :D ten też wyglada jak salceson tyle słodki , a z jabłkami jeszcze nie robiłam bede musiała spróbowac,może zmienie przepis hihihi :) Cytuj
iwona30 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Wiolu podałam przepis na mój salceson może okaże się też tak dobry jak twój. Cytuj
Wiolka Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ja do swojego salcesonu dodaję też banany i olejek smakuje rewelka. :) Cytuj
niuniaczek Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Hej, lubię takie "wynalazki" - moi "mężczyźni" to łasuchy - ciekawe co powiedzą na salceson, dzięki, pozdrawiam, :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi