apsik Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Justynko bardzo się cieszę,że nawet z jabłuszkami wyszedł i ja muszę kiedyś spróbować takiej wersji. Serdecznie Cię pozdrawiam. Cytuj
marysiasto Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Murzynek bardzo dobry.Wczoraj robiłam i juz nie ma :grin: Cytuj
olga123 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 i ja sprobowalam upiec tego murzynka po tych wszystkich wypowiedzach,i naprawde ciacho na 5 z plusem! pieklam co prawda z polowy skladnikow bo nie mialam tyle jajek,ale ciacho rewelacja i bardzo smaczne.dziekuje Apsik za swietny przepis! :-) Cytuj
apsik Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Bardzo miło czytać takie komentarze,Olgo bardzo się cieszę ,że placuszek i Tobie smakuje bo udać to musi się na pewno,pozdrawiam....Ela. Cytuj
kofik Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Już chyba trzy razy robiłam to ciacho i za kazdym razem wychodzi super i wszystkim smakuje. Szybki, tani i supersmaczny.Polecam jeszcze raz, a dowodem może być to że zanim zdążę wyszukać aparat to juz nie ma co fotografować :( Cytuj
czerusia Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Ja dziś pieke te ciasto, bo wygląda pysznie:) Ale niestety nie pochwale sie zdjęciami, ponieważ zepsuł mi się aparat:( Pozdrawiam:) Cytuj
Gość emalial Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Ciacho zrobiłam!!! Pycha moja domowa banda łokomczuchów nie pozwoliła mu nawet ostygnąc i od razu zniknęło pól blaszki!! :D Cytuj
Kaliope Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Upiekłam dziś Murzynka i z wielką przyjemnością podzielam wszystkie pozytywne opinie moich Poprzedniczek :D Ciasto pięknie wyrosło, puszyste i wyśmienite. Najbardziej zadowolony był Teść, gdy wrócił zmęczony z pracy i do kawki dostał ciastko :P Dziękuję Autorce przepisu za ciekawy pomysł i pozdrawiam serdecznie a na zachętę dla innych dodaję również zdjęcie :D Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Mmm... ale apetyczny kawałek ciasta - mniam :D Kaliope gratuluję udanego wypieku :P Cytuj
Fusia Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Ja również dziękuję za ten przepis. Upiekłam dzisiaj, co prawda z mąki bezglutenowej ale wyszło. Szkoda tylko, że nie mogę zamieścić zdjęcia z pysznym ciachem. Rodzince smakowało, a najbardziej była zachwycona córeczka, która jest na diecie bezglutenowej. Jeszcze raz dziękuje i serdecznie pozdrawiam. Cytuj
Gość Joasia Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Wczoraj upiekłam ciacho wyszło PYSZNE!!!!Łatwe, szybkie i smaczne* Polecam wszystkim :arrow: Cytuj
łolga Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Oj chodzi za mna ten murzynek,chodzi... :arrow: tylko kupic margaryne i kokos i do roboty az mi slinka cieknie :arrow: Cytuj
ewa11 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Elu i twój przepis znów znalwzł się na moim stole:) i wisz co zrobiłam mniam mniam :arrow: i już było po nim :arrow: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi