lovely Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 ja mam bardzo banalne pytanie kiedy dodaje sie ma mase kokosowa? po czy przed upieczeniem ciasta? :wink: Cytuj
minia51 Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Masę kokosową kładzie się kupkami na surowe ciasto, czyli przed pieczeniem. Apsik w swoim przepisie dokładnie o tym napisała. Pozdrawiam. Cytuj
lovely Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 minia dziekuje, faktycznie w 1 poscie jest toopisane,sierota ze mnie, nie doczytalam :wink: dzis bede piec, wiec pozniej napisze jak mi wyszlo :wink: Cytuj
Gość agus14 Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Witam ja wczoraj piekłam tego Murzynka jest super... Cytuj
apsik Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Witam wszystkich,nigdy nie sądziłam że to proste ciasto znajdzie tylu amatorów-tym bardziej niezmiernie mi miło. Zachęcam tych,którzy nie piekli i dziękuję za opinię Agus. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi