beatusek Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 mam na imię Beata dołączyłam do was ponieważ bardzo spodobało mi się to forum dwa miesiące temu złamałam nogę na nartach :) i po operacji przebywam na długim zwolnieniu mam dużo czasu na poszukiwanie nowych przepisów,żeby zaskoczyć moją rodzinkę nowymi potrawami mam nadzieję, że nie tylko ja skorzystam z waszych przepisów, ale też podzielę się z wami niektórymi moimi smacznymi potrawami pozdrawiam gorąco :D Cytuj
beatusek Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 przepraszam w poprzednim poście pomyłkowo załączyłam nieistotny plik jeszcze raz pozdrawiam Beata Cytuj
basga Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witaj Beatko na naszym forum! Życzę szybkiej rehabilitacji a póki co to bywaj tu jak najczęściej! Cytuj
wiola344 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 :D :D Witaj beatko wśród smaczniaków ,życze szybkiego powrotu do zdrowia.Pozdrawiam. :D :) Cytuj
ina12 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witam Cię Beatko i wracaj szybko do zdrowia. Cytuj
iwona30 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witaj wśród Nas na pewno nie pożałujesz życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia. :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ja również witam Ciebie cieplutko Beatko na forum i życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witaj Beatko !!! Cieszymy się że jesteś z nami :D My postawimy Cię na nogi i rodzinka też powinna być zadowolona :D :) Cytuj
mac51 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Wracaj szybko do zdrowia :) Pozdrawiam :D Cytuj
ela52 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witaj Beatko!!! Ciesze sie ,ze dolaczylas do naszej grupy smaczniakow. Zycze ci szybkiego powrotu do zdrowia. Cieplutko pozdrawiam :) :D :D Cytuj
beatusek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witam !!! Bardzo dziękuję za tak miłe powitanie na forum :) Pozdrawiam Beata Cytuj
Wiolka Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Witam Cię Beatko na forum.Pozdrawiam :) :D :D Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Witaj Beatko :grin: Bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś. Mam nadzieję, że z naszymi przepisami nieraz zaskoczysz swoją rodzinkę. Z niecierpliwością czekamy na forum również na Twoje przepisy :arrow: Serdecznie pozdrawiam :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi