aness2 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witam!!! Chciałam Wam zaproponowac moje ostatnie odkrycie pysznej sałatki.Mam nadzieję ,że przepis się nie powtarza :D Składniki: jedna spora pierś z kurczaka(podwójna) duży ogórek zielony szklanka makaronu drobnego(najdrobniejszy jaki znajdziecie w sklepie) np gwiazdeczki majonez ,sól,pieprz,wegeta mięsko kroimy drobno jak na gyroska,wrzucamy na patelke i smazymy z wegetą.Ogóreczka również w drobną kostkę kroimy.Makaron gotujemy,Wszystko wrzucamy do michy mieszamy,doprawiamy i zajadamy. Można również dodać ząbek czosnku i koperek.Ma sałatka wtedy zupełnie inny smak.Robiłam i taka i taką.Jak dla mnie pycha. Smacznego!!! :D :D :) Cytuj
beatusek Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Dzisiaj będę robiła podobną sałatkę, ale z makaronem ryżowym i drobno pokrojoną szyneczką. :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi