kaya Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Cześć! Chciałabym umieścić zdjęcie upieczonego przez siebie ciasta na forum (w ramach tematu "Babka tradycyjna"). mam jednak problem bo... nie bardzo wiem jak się za to zabrać?proszę o konkretne wskazówki. pozdrawiam KAYA Cytuj
andy8 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Kayu troche nie wiem jak ci to wyjasnic,trzeba fotki umiescic w jakims swoim folderze np na pulpicie,najlepiej je zmniejszyc zeby tu wstawiac potem klikasz opcje przegladaj klikasz na ten folder,potem miniaturki zeby podejrzec obraz zdjecia i wybrane klikasz ono tu automatycznie wskoczy,nie wiem czy ci pomogłam bo najlepiej jak ktos na miejscu przy kom to pokarze ja znowu nie wiem jak wstawia sie te obrazki przy poscie czy swoje imiona-pozdrawiam :) Cytuj
kaya Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Dzięki, Andy.Zobaczę co z tego wyjdzie. Może jednak ktoś poda mi adres email na który mogłabym to zdjęcie wysłać. Serdeczne pozdrowienia. KAYA Cytuj
kaya Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Dzięki za pomoc inaczej nic by nie wyszło z moich usiłowań pozdrowienia KAYA Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi