Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skladniki:

0,5 kg. pieczarek

1 cebula

2-3 bulki kajzerki

3 jaja

1 lyzka oleju

Pieczarki,cebule kroimy i smazymy do wyparaownia wody z pieczarek.Ostudone pieczarki z cebula oraz namoczona i dobrze odcisnieta bulka zmielic w maszynce do mielenia miesa.Do masy dodac zoltka i doprawic do smaku sola i pieprzem,dokaladnie wymieszac.Ubic bialka na sztywno i dodac do masy.Wszystko wymieszac.Gotowy mase wylozyc do zarooprnego naczynia i piec przez 1 godz. w tem.180*.

Podawac z chlebem.

ZYCZE SMACZNEGO!

[E] [E] [E] [E] [E] [E] [E]

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.