Jolanta Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Skladniki: 0,5 kg. pieczarek 1 cebula 2-3 bulki kajzerki 3 jaja 1 lyzka oleju Pieczarki,cebule kroimy i smazymy do wyparaownia wody z pieczarek.Ostudone pieczarki z cebula oraz namoczona i dobrze odcisnieta bulka zmielic w maszynce do mielenia miesa.Do masy dodac zoltka i doprawic do smaku sola i pieprzem,dokaladnie wymieszac.Ubic bialka na sztywno i dodac do masy.Wszystko wymieszac.Gotowy mase wylozyc do zarooprnego naczynia i piec przez 1 godz. w tem.180*. Podawac z chlebem. ZYCZE SMACZNEGO! [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
Jolcia Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Robiłam kiedyś ten pasztet ale jak dla mnie jest zbyt mdły.Słyszałam jednak wiele pozytywnych opini na jego temat. Cytuj
Jolanta Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jolu :arrow: to wszystko zalezy jak sie doprawi ale mozna tez dodac mieso.Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.