ina12 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Przepis z gazety " Super Express" 1-1/2 szklanki prażonych orzeszków ziemnych 1 łyżka oleju arachidowego Wszystkie składniki zmiksować w robocie aż do uzyskania jednolitej masy. Aby zagęścić otrzymane masło można dodać do niego 1/4 szklanki zmielonych orzechów. Masło przechowywać w lodówce do dwóch tygodni. 2 łyżki stołowe zawierają 115 kalorii 10 gramów tłuszczu 4 gramy białka Cytuj
wiola344 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 :razz: Jadłam takie masło ale zamiast oleju dodawało się duzą łyżkę masła,pyszne :razz: Cytuj
Masahiko Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 O, a można jakieś szczegóły? (chodzi o to masło), na wypadek, gdybym oleju nie dostała (nie mam pojęcia, gdzie taki jest)??? Uwielbiam masło orzechowe i na pewno wypróbuję :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Wiola napisała że zamiast oleju dodała masło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.