Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepis z gazety " Super Express" 1-1/2 szklanki prażonych orzeszków ziemnych 1 łyżka oleju arachidowego Wszystkie składniki zmiksować w robocie aż do uzyskania jednolitej masy. Aby zagęścić otrzymane masło można dodać do niego 1/4 szklanki zmielonych orzechów. Masło przechowywać w lodówce do dwóch tygodni. 2 łyżki stołowe zawierają 115 kalorii 10 gramów tłuszczu 4 gramy białka

  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

:razz:  Jadłam takie masło ale zamiast oleju dodawało się duzą łyżkę masła,pyszne :razz:

Opublikowano

O, a można jakieś szczegóły? (chodzi o to masło), na wypadek, gdybym oleju nie dostała (nie mam pojęcia, gdzie taki jest)??? Uwielbiam masło orzechowe i na pewno wypróbuję :razz:

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.