Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To rada dla wszystkich, którym brak czasu z gazety "Super Express" Suchy mak zemleć w młynku do kawy, a następnie dolewać do niego wrzącą wodę i mieszając, czekać aż spęcznieje. Po osiagnięciu właściwej konsystencji przygotowywać go zgodnie z przepisami.

  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ale takim recznym mlynku?Bo teraz na szczescie kawa jest juz w sklepach mielona (choc ja jej nie pije od ladnych paru lat ,bo nie moge a pilam po kilka dziennie i to z dwoch pelnych lyzek)A jeden mlynek doprowadzilam do ruiny mielac w nim cukier krysztal na cukier puder jak zapomnialam kupic.... ;)

Opublikowano

Dzieki Halinko za odpowiedz.Tak wiem ,bo kupywalam taki mielony i wiem ,ze jest dobry,ale czasami sama miele np.do makowca to wtedy specjalnie jest moczony w mleku itd...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.