Wiolka Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Składniki. 1 kostka palmy 3 szklanki cukru 3 łyżeczki dobrego kakao olejek rumowy pół szklanki mleka To wszystko zagotować. Po ostudzeniu dodać 3 paczki pokruszonych herbatników, 3 jabłka pokrojone w kostkę i 3 banany też pokrojone. Jedną dużą paczkę żelatyny rozpuścić w szklance ciepłej wody i wlać do wyżej wymienionych składników i dobrze wymieszać. Z 2 litrowej butelki odciąć szyjkę i wlać masę wstawić do lodówki. Pózniej butelkę przeciąć wzdłóż i wyjąć gotowy salcesonik. Smacznego Cytuj
wiola344 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 :) Witaj wiolu nie wiem czy zauważyłaś ale zaledwie 19.04 ja podawałam ten przepis.Pozdrawiam. :D Cytuj
Wiolka Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Wiolu zauważyłam ale nasze salcesony różnią się składnikami, a napewno obydwa są dobre. Pozdrawiam . :) :D :D Cytuj
wiola344 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 :arrow: Tak wiolu masz racje różnią się nie doczytałam dokładnie,przepraszam za uwage i myśle że twój przepis też wypróbuje, piszą to uśmiecham się że wiola pisze do wioli hihi oby wszyscy czytający to -połapali się o co tu chodzi :grin: :grin: .Pozdrawiam wiola. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.