Gość Moniek Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 :arrow: Składniki: 1 opakowanie wafli tortowych kostka margaryny 1 szklanka cukru 5dag kakaa 1/2 paczki mleka w proszku 1/2 szklanki wody lub mleka Wykonanie: Cukier zagotowac z wodą, az sie rozpuści. Wyłaczyć z gazu, wrzucić margarynę i mieszać, aż sie rozpuści. Dodać do tego mleko w proszku (mieszając). Na koniec dodac 5dag ciemnego kakaa. Dokladnie wymieszać. Potem smarowac polewę na wafle, dobrze dociskając. Włożyć do lodówki, aż ostygnie. Kroić w prostokąty pionowo! Życzę smacznego i prosze o komentarze;) Cytuj
andzi Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 zgadzam sie z toba ze sa super sama mam taki sam przepis na wafle pozdrowienia :arrow: Cytuj
ali Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 A co to znaczy pół paczki kakao? paczki są różne, podaj proszę ile dkg trzeba dodać. Cytuj
basga Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 ja mam przepis na 1 szkl.mleka w proszku i 0.5 szkl.cukru trzeba 2 łyżki kakao.Jak dasz więcej to będą bardziej czekoladowe. Cytuj
Gość Moniek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Przepraszam;p Potrzeba 5dag kakaa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi