iwona30 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Witam wszystkich serdecznie chciałabym się podzielić moim szczęściem i radością właśnie dzisiaj obchodzę wraz z moim mężem szóstą rocznicę ślubu. Umnie jak i pewnie u Was są wzloty i upadki jak chyba w każdym małżeństwie ale ja w swoim przypadku nie mam powodów do nażekań, chociaż nie zawsze jest tak jakby się chciało bo raczej jestem uparta i zawsze bym chciała postanowić na swoim ale niestety nie da się hi hi. :grin: Pozdrawiam Was wszystkich i życzę Wam jak i sobie dużo radości i szczęścia. :grin: :arrow: Cytuj
mac51 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Dla Iwony i jej Męża z okazji rocznicy :arrow: Pozdrawiam :grin: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
bietka Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Wszystkiego co naj.....i wielu,wielu wspólnych rocznic. Cytuj
ina12 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Iwonko wszystkiego najlepszego dla Ciebie i męża, długich wspólnych lat życia w szczęściu i miłości. Cytuj
Wiolka Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Iwonko wszystkiego najlepszego czego sobie życzycie. :arrow: :grin: :grin: Cytuj
renigliwice Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Iwonko! Życzę Tobie i Twojemu mężowi dużo szczęścia, miłości, spełnienia marzeń, no i dalszych szczęśliwych wspólnych chwil. :arrow: :grin: :grin: Cytuj
wiola344 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 :arrow: I ja przyłaczam się do życzeń wszystkiego najlepszego i jeszcze wspanialszych chwil i mnóstwa rocznic tak radosnych jak ta. :grin: Cytuj
basga Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ja także życzę Wam jeszcze wielu rocznic i samych beztroskich dni. Cytuj
iwona30 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Dziękuję Wam bardzo za życzenia. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. :arrow: Cytuj
jana204 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, spełnienia marzeń i samych pogodnych lat. Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ja również przyłączam się do wszystkich życzeń!!! Cytuj
Dorunia Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Iwonko życzę Tobie i Twojemu mężowi wszystkiego najlepszego i samych beztroskich dni. Cytuj
basga Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Już we właściwym wątku składam raz jeszcze najserdeczniejsze życzonka z okazji Waszych rocznic-Justynko i Zuziorku-żebyście kolejne rocznice razem świetowali i zawsze mocno się kochali! Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Więc teraz na mnie kolej...właśnie dzisiaj mamy z mężem 10 rocznicę ślubu,ale uroczysta impreza będzie w sobotę,bo dzisiaj mój mąż idzie na noc do pracy :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi