niuniaczek Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Serdecznie wszystkim dziekuje za zyczenia. To bardzo miłe a dobre zyczenia są zawsze niezmiernie potrzebne. Dostałam od męza piękną azalię - bo ostatnio zachwyciłam się taką. Dodatkowo w weekend uczcimy naszą roczniće. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj
As76 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 To jeszcze ja!! Jak zwykle spóźniona :-) Wszystkiego najlepszego na następne lata. Zdrowia,uśmiechu i pogody ducha a przede wszystkim ... MIŁOŚCI !!!!! Cytuj
basga Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Agnieszko...ja jak zwykle na końcu ale przyjmij jeszcze zyczonka ode mnie!Wszystkiego dobrego na dalsze,wspólne lata! Cytuj
Justyna.K Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Nuniaczku i ja się dołączam do najserdeczniejszych życzeń Cytuj
ina12 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Agnieszko życzenia spóźnione lecz szczere, dla Ciebie i małżonka. Wiele szczęścia, pomyślności, dużo zdrowia i radości oraz spełnienia marzeń....... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi