Katarzyna Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Doruniu w dniu Waszego święta życzę Wam jeszcze wielu wielu lat szczęśliwego, radosnego i spokojnego małżeństwa Cytuj
basga Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 O...Ale okrąglutka rocznica,gratuluję serdecznie i życzę wielu wspaniałych jubileuszy już razem świętowanych,wszystkiego najlepszego Doruniu! Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Katarzyno i Basiu serdecznie dziękuję Wam za życzenia :grin: Cytuj
iwona30 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Doruni życzę Wam wszystkiego najlepszego abyście żyli w szczęściu, zdrowiu i miłości przez kolejne lata. Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Dziękuję Iwonko Tobie za życzenia :grin: Cytuj
justhi Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Doruniu, życzę Wam abyście dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć. [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Dziękuję Justhi za życzenia...jak do tej pory jest wspaniale i mam nadzieję,że tak właśnie pozostanie :grin: Cytuj
mac51 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Doruniu :grin: Z okazji Waszego święta,życzenia wszystkiego najlepszego :grin: Idżcie dalej przez życie zawsze uśmiechnięci i radośni , pewni swoich uczuć :grin: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Dziękuję Tobie Mac za życzenia :grin: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Dorunia, co za wspaniała wiadomość - 10 rocznica ślubu to nie byle co - obchodziałm ja rok temu. Uczcijcie ja w sposób szczególny. Życze Wam duzo radości, miłości, szczęścia a przede wszystkim zdrowia - niech wam słuzy. SERDECZNE GRATULACJE !!!!!!!!! Cytuj
grumko Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ode mnie również życzenia powodzenia na kolejne lata z okazji dziesiątej czyli cynowej rocznicy ślubu :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Doruniu, Z okazji Waszego Święta najserdeczniejsze gratulacje oraz życzenia spokoju, pomyślności i zdrowia na dalsze lata wspólnego życia :grin: :grin: :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Agnieszko,Dorotko i Andrzeju dziękuję Wam serdecznie za życzenia :grin: Cytuj
Basia K Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Doruniu,nie bylo mnie na Forum pare dni,wiec sie spóznilam.Ale z tego,co przeczytalam,impreza z tej okazji jest dopiero dzisiaj.... Skladam Wam wiec najserdeczniejsze gratulacje i zyczenia,aby tych wspólnych szczesliwych lat bylo jak najwiecej! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi