Dorunia Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Elu wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i Twojego męża z okazji 27 rocznicy ślubu,abyście jeszcze dużo tych rocznic obchodzili w miłości i spokoju :sad: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Wszystkiego najlepszego na dalszej drodze życia dla Was Elu Cytuj
grumko Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Najserdeczniejsze Życzenia dla obu Pań!! A to, że obchodzicie dwucyfrowe rocznice to nie przypadek. W październiku zawiązują się fajne związki. Wierzcie mi coś o tym wiem;-)) Pozdrawiam Andrzej Cytuj
Dorota Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Elu 52 najserdeczniejsze życzenia dużo szczęścia, zdrowia i miłości dla Ciebie i Twojego męża z okazji Waszej rocznicy ślubu :sad: :P :P Cytuj
minia51 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Elu przyjmij i moje najlepsze życzenia zdrowia, słonecznych dni, doczekania wnucząt i obyście w zdrowiu doczekali złotych godów Cytuj
apsik Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Elu moja imienniczko,przyjmij najszczersze życzenia jeszcze wielu rocznic i wielu lat spędzonych razem w zdrowiu i miłości. Cytuj
basga Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Droga Elu52-dla Ciebie również składam serdeczne życzonka z okazji tak wspaniałej rocznicy! Andrzejku-a Ty już miałeś czy dopiero bedziesz miał rocznicę? Cytuj
ela52 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Dziekuje wszystkim za piekne zyczenia, zeby bylo blizej zaprosilabym na ciasto, kawke i lampke winka. Wierze, ze spelnia sie Wasze piekne zyczenia. Cytuj
iwona30 Opublikowano 18 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Elu przyjmij te życzenia odemnie. Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy! Niech dobry los się kłania w pas ... Sto lat, sto lat jeszcze raz! Cytuj
ela52 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Iwonko dziekuje bardzo za zyczenia. Pozdrawiam Cie cieplutko!!! :sad: Cytuj
nina42 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznic ślubu ,dla drogich koleżanek i dalszych szczęśliwych dni :sad: :P Cytuj
ina12 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Apsik- Eluniu nie wiem jak to się stało że przegapiłam, więc proszę przyjąć z drugą Elunią najserdeczniejsze życzenia. Życzę Wam wraz z małżonkami długich lat życia w zdrowiu, zgodzie i miłości. Cytuj
ela52 Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Witaj Halinko!!! Dziekuje serdecznie za przeslane zyczenia w imieniu moim i mego meza. Pozdrawiam Ciebie kochanie cieplutko :sad: :P :P Cytuj
apsik Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Halinko jeszcze Tobie nie podziękowałam za życzenia,mam nadzieję że wszystkie się spełnią. DZIęKUJę SERDECZNIE ZA PAMIęć... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi