basga Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Grumko-wszystkiego najlepszego z okazji 14 rocznicy ślubu:zdrowia,powodzenia w realizacji planów,uśmiechu na codzień i wielu lat w miłości i wzajemnym zrozumieniu!100 lat Andrzejku! Cytuj
grumko Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Wielkie dzięki Basiu! Właśnie miałem się tym faktem w tym miejscu pochwalić. Wziąłem ze sobą do pracy nawet jedno zdjęcie. Jakość nie najlepsza, bo nasz skaner coś ostatnio świruje, ale tak czy siak możecie zobaczyć swojego jakże wtedy zdenerwowanego kolegę z forum;-)) Pozdrówka!! Cytuj
basga Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 :grin: Andrzejku-czy miałeś garnitur w kolorze kwiatów w bukiecie żony? :grin: Mój mąż był też zdenerwowany,nie wiedział na który palec ma mi założyć obrączkę Cytuj
apsik Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Przyjmij też ode mnie Andrzeju jak najlepsze życzenia ,żeby dalsze lata były jeszcze piękniejsze od tych co już razem przeżyliście. Cytuj
minia51 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Grumko, przyjmij i moje najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu, zdrowia, spelnienia marzeń i doczekania brylantowych godów. Cytuj
grumko Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Basqa: ja nie miałem garnituru, spodnie miałem czarne: tak bardziej na luzie;-)) Minia51: wielkie dzięki za życzenia!! Cytuj
ela52 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Grumko z okazji 14 rocznicy slubu zycze Wam dlugich lat zycia w zdrowiu, zgodzie i milosci. Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Grumko wszystkiego najlepszego z okazji 14 rocznicy ślubu dla Ciebie i Twojej żony :grin: :grin: :P Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Andrzeju ja również życzę Tobie i Twojej żonie jeszcze wielu takich rocznic!!! Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Dzisiaj nasza Basia K również obchodzi wraz ze swoim mężem rocznicę ślubu więc dla Ciebie Basiu i Twojego męża najserdeczniejsze życzenia z tej okazji :grin: Cytuj
minia51 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Basiu K życzę Wam doczekania w zdrowiu brylantowych godów Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Basiu K życzę Tobie i Twojemu mężowi wszystkiego najlepszego z okazji Waszej rocznicy ślubu :grin: :grin: :P Cytuj
basga Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Dla naszej BASI K serdeczności mnóstwo z okazji rocznicy ślubu! Cytuj
ina12 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Andrzejku wraz z małżonką proszę przyjąć odemnie najserdeczniejsze życzenia z okazji rocznicy ślubu, dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia wspólnych marzeń i niech wasza wspólna droga przez całe życie będzie usłana samymi płatkami róż. Basiu k dla Ciebie i Twojego małżonka życzę tego samego co Andrzejkowi i jego małżonce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi