Gość ruda25 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 wlasnie siedze z zadowolona mina :grin: zjadlam kolacje i to byl ostatni posilek z diety kopenhadzkiej :grin: hip hip hurra! wytrwalam.spodnie wisza na tylku a na wadze widze mniej o 6 kg. :grin: slyszalam ze szybko wraca sie do normy po tej diecie. :arrow: ja sprobuje do tego nie dopuscic.pozdrawiam wszystkich zwolennikow i przeciwnikow tej diety. :grin: Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Moje gratulacje!!!Dla mnie 6 kilogramów mniej to by było wielkie szczęście,ale kopenhaska odpada,bo ja po prostu nie mam silnej woli.Dlatego podziwiam wszystkich,którzy to wytrzymują.Pozdrawiam.Gabi. Cytuj
Gość SUZANA Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Gratuluje Ruda wytrwałości w tej diecie :arrow: Ja tez ja stosowałam ponad 2 lata temu i w sumie schudłam w trakcie i po 10 kg. Aż za dużo niż chciałam, a czułam sie po niej swietnie. Pozdrowionka Cytuj
bernadettt Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ruda wielkie gratki!!!I oby kiloski już nigdy nie wróciły!!! :arrow: :grin: :grin: :grin: :grin: Cytuj
ainoh7 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 hey ruda 25 ja wczoraj tez zakonczyłam te diete i jestem bardzo zadowolona. piec kilo mniej spodnie tez wisza. ad dzis zabrałam sie za south beach. i mam na dzieje ze jojo nie bedzie Cytuj
monisia Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 ruda wielkie gratki życze zeby kilosiki nie wróciły-bo jak wiemy-to największa ansza zmora :arrow: zapraszam do dietowania z dieta montignaca..jestesmy obok...to fajny sposób na zycie..polecam :grin: Cytuj
laluna Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Hej,jestem tu od dzis i jako,ze jestem w tej chwili na kopenhaskiej,to watki na ten temat sa w tej chwili najbardziej dla mnie interesujace (hahahahaha :wink: ) Ja koncze ja jutro,dzis 12 dzien,przede mna na kolacje moja ukochana rybka zrobiona w parowarze :roll: :) Gratuluje ruda25 i ainoh7 pomyslnego zakonczenia dietki ;) ;) ;) :roll: Cytuj
ksiek Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 hej tylko nie bierzcie mnie za przeciwnika, ale wy to szybko nadrobicie:( wiem po sobie, zresztą po jaką się katować 13 dni jedząc brokuły i mięcho gdy efektem jest 5 kg????? South Beach rządzi :-D Cytuj
Gość kropeczka2020 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 oj ja to nie wiem czy wytrwam dopiero drugi dzień a już ciezko zjadłam jogurcik i plasterek szynki i ciezko ciezko:( Cytuj
aga123 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 witam jestem tu od wczorajwłasnie też jestem na kopenhadzkiej 7dzień 6kilo mniej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi