apsik Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Może ktoś mieszka w okolicach Zakopanego ,jestem ciekawa jaka tam jest pogoda bo moje dziecko pojechało na dłuższą wycieczkę i nie mogę się do niego dodzwonić. Pozdrawiam -martwiąca się mama. Cytuj
ina12 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Elunia wyczytałam w internecie, nie martw się. Temp. 18*C wiatr 8 km /h a wieczorem 9*C wiatr 11 km/h bez opadów. Pozdrawiam Cytuj
basga Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 W Krakowie było ładnie dzisiaj a to 2 godzinki od Zakopca więc nie martw się Elu,chociaż w górach napewno jest chłodniej to dzieciom to raczej nie przeszkadza! Napewno dziecko wróci opalone bo pewnie na Gubałówce będą. A gdzie zatrzymali się na noclegi? Cytuj
DeLarge Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 https://www.imgw.pl/wl/internet/zz/pogoda/a...sta_polski.html Cytuj
apsik Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Basiu mieszkają tak na stałe w miejscowości Zawoja,dzisiaj zwiedzali Zakopane ,dzwoniłam i jest bardzo szczęśliwy i zadowolony,dzięki za informację i pozdrawiam. Cytuj
basga Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Czy doczekaliście się deszczu po tych upałach? U nas grzmi od wczoraj ale ani kropla deszczu nie spadła,choć na drugim końcu miasta było "oberwanie chmury". Za to w lubelskim u rodziców to polało strasznie. Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Nic a nic. Nas rano obudziły grzmoty, a przez cały dzień było pochmurno i parno, ale deszczu jak nie było tak nie ma... Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 U nas wczoraj była burza...zastała nas na działce i nawet mocno lało i grzmiało,ale po około 20 minutach wyszło słoneczko i świeciło ładnie,ale temperatura spadła o 10 st.Z kolei dzisiaj jest od samego rana piękna pogoda...świeci słoneczko,nie ma chmur na niebie i jest ciepło...całe popołudnie byłam z rodzicami na działce i opaliłam się nawet trochę :wink: Cytuj
ina12 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Bydgoszcz się kłania, u nas wczoraj i dzisiaj bez deszczu i grzmotów. Cytuj
Basia K Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Ja dzis wstawalam na rano do pracy (o 3.25 :wink: ) przy akompaniamencie grzmotów i blyskawic. Potem przed 4 zaczela sie ulewa!W tym deszczu musialam isc na przystanek :wink:??: Wczesniej próbowalam wyjsc z Sunia na dwór,ale schowala sie w zywoplot i ani kroku dalej. Jak dojechalam do pracy (20 min) juz nie padalo,a dzien znów bardzo duszny... Cytuj
basga Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Basieńko...Ty wstajesz nie rano a w nocy! :wink: Ale miałaś pecha z tą burzą o świcie. Cytuj
wiola344 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 :wink: Tu dolnyśląsk zero deszczu,zero burzy ale chłodno tak ok 20 st,wczoraj wieczorem dwa razy zagrzmiało ale tak słabo a deszczu nic,dziś po południu wyjżało słonko to zrobiło się cieplej i jak dotąd jest ładnie ,ciekawe jak bedzie jutro, nie zazdroszcze basi tak wcześnie wstać i takie miłe powitanie dnia :wink: Cytuj
Ewa1 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 ja też z dolnego śląska, u nas w nocy tak dolało przez pół godziny, że jak poszłam na działkę po sałatę rano to nie mogłam wyciągnąć butów z tej ciapy Okropnie mokro. W rajkach z ziemniakami widać że woda płyneła jak rzeka.dzisiaj cały dzień piękna pogoda ,poszłam pod wieczór troszkę poplewić i niedarady tak mokro. :wink: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Warmia- Mazurki... u nas sucho aż wszystko usycha. Nawet kropli deszczu nie było :wink: wczoraj tylko lekki wiaterek ale i tak było piekielnie gorąco. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi