figiel Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2013 Dzisiaj o 6-tej obudziła mnie burza z błyskawicami i ulewą ... jest ciepło +14st. Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2013 Ojej :blink: to już kolejna w krótkim czasie u Was Figielku, o ile dobrze pamiętam, kurcze burza o tej porze - prawie zima... co się z tą pogodą dzieje... U nas (odpukać) spokojnie, teraz ładnie świeci słoneczko, można by powiedzieć: piękna, złota, polska jesień ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2013 No i u nas lato, w cieniu 20 st.C Cytuj
AnnaK Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2013 Rano było tak. To nie jest czarno biała fotka. W południe było piękne słońce i cieplutko. Wymarzona pogoda na jesienne prace w ogrodzie. Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2013 Ojej! Ale różnica... :blink: Tak popołudniami teraz jest pięknie, i rzeczywiście idealna pogoda na pracę w ogrodzie, wycieczkę rowerową lub spacer ;) Piękny masz ogród Aniu i jeszcze jakie piękne kwiaty :wub: Cytuj
AnnaK Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2013 Dzięki, ale to co jest na zdjęciu to zaledwie kawaląteczek ogrodu. Za daliami są już działki sąsiedzkie z ich domami. Poniżej lekko zamglone moje trawy. Dziś jest powtórka wczorajszej pieknej pogody, ale bez porannej mgły. Cytuj
figiel Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2013 Jaka piękna jesień w Twoim ogrodzie Aniu . Dalie kwitną jak w latem . Też mam przewagę czerwonych . Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 U nas jeszcze rano i wieczorem są takie lekkie mgły.... było słonecznie, a teraz pochmurno, ale ciepło nadal jest :) Piękne te trawy masz Aniu jesienią, a jakie ładnie musiały być latem :wub: Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 U nas brzydko jest... szaro, i do tego pada marznący deszcz... Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 U nas na parapecie wiosna, a za oknem też ;-) Tzn. rano mrozik - 5 st. a teraz słonecznie, ale i wietrznie... Cytuj
figiel Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Rzeczywiście wiosna -piękna kompozycja. ps. Dorotko pewnie tak jest co roku o tej porze ;);) Cytuj
marysi_co Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 U mnie aktualnie deszcze ze śniegiem ;) pogoda nie nastraja do spacerów Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 U nas weekend był piękny, pogoda dopisała, nawet wieczorem było ciepło, a... wieczory już długie ;) A poniedziałek, jak to poniedziałek: od samego rana jest szaro, tylko chce się spać i spać... Cytuj
basga Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2014 paskudnie,aż musiałam się zdrzemnąć przed tym deszczem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi