Dorota Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2014 U nas podobnie, brzydko, zimno i deszczowo - taka pogoda już trwa i trwa... a ja chce słoneczko ;) Cytuj
AnnaK Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2014 U mnie dziś piękne słońce, ale wiał bardzo silny i zimny wiatr. Kobietki, jak macie za dużo wody to przyślijcie ją do Płocka. Nasz ogród jest spragniony. Cytuj
basga Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 jest tak zimno i mokro że w bloku ponowili ogrzewanie. Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 Aniu, z przyjemnością Ci trochę podeślę tej wody ;) bo u nas strasznie mokro wszędzie... bardzo brzydka pogoda jak na maj... brrr Cytuj
AnnaK Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2014 Dorotko, dzięki za deszcz. Wczoraj padało cały dzień, a dziś do wczesnego popołudnia. Teraz trochę świeci zachodzące słońce. Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 🙂 To chyba przesłałam Ci całe te deszczowe chmury Aniu ;) bo u nas od niedzieli nie pada :) I można coś zacząć działać, wczoraj posadziłam sobie kwiatki w doniczkach: surfinie, petunie i pelargonie - jak podrosną to się nimi pochwalę ;) U nas zapowiadają upały, cały tydzień ma być ciepły, dzisiaj 30 st. C. uffff witaj lato :biggrin: Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 Nadal jest ładnie, słońce mocno grzeje, opalać się już można ;) Cytuj
AnnaK Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ledwo żyję w taki upał.Temperatura powyżej 30 stopni to nie dla mnie. Wstaję po piątej rano i podlewam ogródek, ale sikawka nie zastąpi deszczu. Pojawiły się komary w niesamowitych ilościach. Bez oprysku skóry nie można wyjść na dwór. Cytuj
Dorota Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ojj znowu te komary... u nas (odpukać) tak nie gryzą, bo ich dużo nie ma - wczoraj byłam na jagodach, i w lesie też mnie nie gryzły, a tego się bałam, fajnie się zbierało ;) sezon jagodowy uważam za otwarty :D U nas pogoda taka sobie, niby 20-24 stopnie ale też są chmury, mocny wiatr i czasami zimno jak na czerwiec... A ostanie dni to były rano bardzo zimne, tylko 2 st. dynię mi lekko zmroziło :neutral: Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2014 No to mamy jesień... chłodne, mroźne poranki, a w dzień piękne słoneczko zachęca do spacerów :) Dzisiaj dzień dłuższy o godzinkę ;) Da się "wyczuć" tę zmianę - dzień się dłuży, jeśli wstało się według starego czasu ;) Cytuj
basga Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 teraz za oknem mam...naprawdę 44,7 stopni! aż strach pomyślec,że poniedziałek ma być jeszcze gorętszy! U mnie około 15 czujnik za oknem przestał pokazywać temperaturę bo mu...skali zabrakło .A skalę ma do 72 stopni! Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Ooo! :) Ale upały nadchodzą ;) U nas też praży... oby tylko burz nie było... Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 U nas wczoraj było +35 st.w cieniu,a dzisiaj +25 st.,różnica straszna :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi