Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

U mnie dziś piękne słońce, ale wiał bardzo silny i zimny wiatr.

Kobietki, jak macie za dużo wody to przyślijcie ją do Płocka. Nasz ogród jest spragniony.

Opublikowano

Aniu, z przyjemnością Ci trochę podeślę tej wody ;) bo u nas strasznie mokro wszędzie... bardzo brzydka pogoda jak na maj... brrr

Opublikowano

Dorotko, dzięki za deszcz. Wczoraj padało cały  dzień, a dziś do wczesnego popołudnia. Teraz trochę świeci zachodzące słońce.

Opublikowano

🙂

To chyba przesłałam Ci całe te deszczowe chmury Aniu ;) bo u nas od niedzieli nie pada :) 

I można coś zacząć działać, wczoraj posadziłam sobie kwiatki w doniczkach: surfinie, petunie i pelargonie - jak podrosną to się nimi pochwalę ;)

U nas zapowiadają upały, cały tydzień ma być ciepły, dzisiaj 30 st. C. uffff witaj lato  :biggrin:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ledwo żyję w taki upał.Temperatura powyżej 30 stopni to nie dla mnie. Wstaję po piątej rano i podlewam ogródek, ale sikawka nie zastąpi deszczu. Pojawiły się komary w niesamowitych ilościach. Bez oprysku skóry nie można wyjść na dwór.

Opublikowano

Ojj znowu te komary... u nas (odpukać) tak nie gryzą, bo ich dużo nie ma - wczoraj byłam na jagodach, i w lesie też mnie nie gryzły, a tego się bałam, fajnie się zbierało ;) sezon jagodowy uważam za otwarty :D

U nas pogoda taka sobie, niby 20-24 stopnie ale też są chmury, mocny wiatr i czasami zimno jak na czerwiec...

A ostanie dni to były rano bardzo zimne, tylko 2 st. dynię mi lekko zmroziło  :neutral:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

No to mamy jesień... chłodne, mroźne poranki, a w dzień piękne słoneczko zachęca do spacerów :)

Dzisiaj dzień dłuższy o godzinkę ;) Da się "wyczuć" tę zmianę - dzień się dłuży, jeśli wstało się według starego czasu ;) 

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

teraz za oknem mam...naprawdę 44,7 stopni!

aż strach pomyślec,że poniedziałek ma być jeszcze gorętszy!

U mnie około 15 czujnik za oknem przestał pokazywać temperaturę bo mu...skali zabrakło .A skalę ma do 72 stopni!