Iwona Piw. Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 dzieciaki zminily mi klawiature i jakos piszękoślaw ,muszę się przyzwyczaić Cytuj
iwona30 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Umnie całydzień była pogoda parno i duszno a teraz troszkę pochlapało ale w oddali słychać że gdzieś grzmi może wkońcu coś naciągnie konkretnego. Cytuj
ina12 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 A u mnie będzie pewnie deszcz i burza wieczorem albo w nocy. Ale jest duchota. Cytuj
wiola344 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 :roll: Pisałam wcześniej że zapowiada się chyba padanie ale coż pokropiło jedna kropla na 5 min i słoneczko wyjrzało a teraz jest duszno choć słonka niema nawet przeciąg nic nie pomaga bo zero wiatru :sad: Cytuj
Christina Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 W piątek w stolicy padało i grzmiało, ale później było jeszcze gorzej, bo nie tylko gorąco, ale na dodatek parno i duszno. Temperatura po deszczu wynosiła 26 stopni w cieniu :razz: W nocy spać nie było można :sad: Natomiast w sobotę od rana był upał, jednak po południu zachmurzyło się i była potężna ulewa - dosłownie ściana wody - burza też była całkiem spora... Oj, przydała się ta ulewa - zrobiło się rześko i przyjemnie :roll: Jednak niedziela zapowiada się znów upalna... cóż, klimat nam się zmienia... Cytuj
iwona30 Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Nadal jest gorąco, chwilami powiewa wiaterek ale i tak jest nie do wytrzymania, wczoraj pokropiło ale tak jakby ksiądz kropidłem pokropił, kiedy to się skończy nawet pisanie sprawia mi trudność. Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Nie sprawdziło się, nawet nie pokropiło i duchota tak jak była jest nadal. Cytuj
basga Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 U nas też ani kropli zbawiennego deszczu,niestety! Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 U mnie trochę grzmiało,ale deszczu nie ma,jest trochę pochmurno,ale słoneczko też się pokazuje :sad: Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 O godz. 20:00 nadeszła bardzo ciemna chmura, był porwisty wiatr a deszczu ani kropelki, temp. spadła o 10*C. Burza musiała przejść gdzieś bokiem bo tylko co jakiś czas słychać sygnały straży pożarnej. Cytuj
iwona30 Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Umnie nadal gorąco, ale słyszałam w radiu Zet że nad Łodzią przeszły nawałnice dziewczyny z Łodzi u Was wszystko wporządku? Cytuj
campari Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 niesmialo zza chmurek wyglada slonko, narazie jest przyjemny chlodek, zobaczymy co bedzie dalej... Cytuj
Christina Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 U mnie upał... Wczoraj wieczorem chmurzyło się, był silny wiatr i wyraźnie zanosiło się na burzę i nic... Teraz, w słońcu, zabrakło skali na termometrze - przekroczyło 50 stopni i dalej idzie w górę (a jest dopiero po 10:00)... :sad: Chyba w końcu kupimy elektroniczną stację pogodową - będzie dokładniej wiadomo jaka jest temperatura. Cytuj
Novinha Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 U nas gorąco, duchota i żyć się nie chce ... A ja dodatkowo się rozchorowałam (załatwiłam się nawiewem w samochodzie...) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi