basga Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Tutaj pada od wczoraj,jest 14* i przyjemny chłodek po tych spiekotach. Cytuj
amelia1 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Witajcie!!! Słoneczna Grecja ostatnio wcale nie jest tak słoneczna. U nas nie ma zimy i od początku stycznia mieliśmy upał, zero deszczu przez około 4 miesiące tylko upał, nie było trawy, kwiaty nie chciały rosnąć, ale od około dwóch tygodni nie ma upałów, burze, wiatry, deszcze, jeden dzień świeci słonko, trzy dni pada, no i już trawka odbiła, kwiatki zakwitły, w ogrodzie ogóreczki zaczynają mieć owoce, zrobiło się lekko zielonkawo, aż miło, ale jak na Grecję, to jest zimno, tutaj o tej porze roku w cieniu jest normalnie 33stopnie, a teraz nie wiem czy jest 25, ale ostatnio wyczytałam w wiadomościach internetowych, że Polska od jakiegoś czasu jest najciepeljszym państwem w Europie, wiedzieliście o tym?? Ponoć ma być u was już teraz 30 stopni w dzień w cieniu a w nocy około 20, ale zapowiadali też u was burze, ulewy, wichury. A co będzie w lipcu, upał. Wyobrażcie sobie, że turyści coraz częsciej zamiast wybierać się do ciepłych krajów na wakacje, to pytają nas o Polskę i naprawdę dużo osób wybiera się nad Bałtyk i w góry. Jak miło nie?? Chyba niedługo zmienię pracę w hotelu greckim na prace w hotelu polskim, bliżej do rodzinki i cieplejsze lato. Pozdrawiam i życze miłego dnia Amelia Cytuj
iwona30 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Umnie dzisiaj zachmurzone niebo,może później się rozpogodzi ale ja się z tego cieszę bo już miałam dość tych upałów. Cytuj
wiola344 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 :cry: :cry: u nas od wczoraj chłodno nawet bym powiedziała że zimno 12st ,zachmurzone niebo ale padać chyba nie będzie,choć kilka stopni cieplej mogło by być bo ja nielubie zimna a zwłaszcza kiedy mam iść w teren (do pracy) i wogóle niechce się wychodzić z domu :razz: :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 U mnie dzisiaj brzydka pogoda,jest pochmurno,ale jeszcze nie pada deszcz i lepiej niech nie pada,bo musimy jechać na działkę trochę popracować :cry: Cytuj
basga Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 U mnie 20 * ale zachmurzone i co chwila kropi deszcz. Córka poszła na Błonia na jakąś imprezkę dla dzieci a ja sobie Klossa oglądam to może lać. Cytuj
Basia K Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 U mnie tez jakos ponuro,ale ide do pracy na popoludniu,wiec nie bedzie mi zal.... :cry: Cytuj
iwona30 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 U mnie pada chwilami grzmi wychodzi słonko i tak na przemian ale jest spoko lubię taką pogodę. Cytuj
wiola344 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 :cry: U nas dziś nie ciekawie chmurzy się trochę pokropilo ale słońce tak nie śmiało wychodzi czasem ,może później się przejaśni ale chłodno jest i troche wieje naszczęście ciepły wiatr :cry: :razz: Cytuj
Wiolka Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jest pochmurno , zimno i troszkę popaduje deszczyk , na działce nie dało się wysiedzieć trzeba było wracać do domu. :cry: :cry: :razz: Cytuj
basga Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wieczorem nieżle polało w Krakowie a dziś znowu jest duchota,za oknem już ponad 20* choć pochmurno-pewnie znowu popada,a od czwartku mają wrócić upały! A ja już zjadłabym borówek/jagód/ :grin: Cytuj
zuziorek Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 A u nas na pomorzu już od rana piekne słoneczko w słońcu nawet 26 stopni, niebo czyściutkie i oby tak dalej.... Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 U mnie też polało,byliśmy na działce to tam nie mocno padało,ale jak wróciliśmy do domu to wyglądało,że nieźle polało,kałuże duże były :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi