wiola344 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 :shock: Było ciepło ,było duszno no i polało ,po grzmiało i pobłyskało a teraz jest zimno tylko 13 st ,jakie na lato zapowiada taka zmienna pogoda ,jak nie upał to ziąb :razz: Cytuj
iwona30 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Właśnie troszkę pogrzmiało a teraz pada i pewnie będzie tak cały dzień. Cytuj
basga Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Gdzieś nad ranem była burza,niedawno przestało padać i ja dopiero wstałam.Jest chłodno bo tylko 15* i spory wiatr,zobaczymy jak będzie potem.A wieczorem to był straszny skwar... Cytuj
Kasiulek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Leje deszcz i strasznie wieje :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Od rana padał mocny deszcz,ale teraz się rozchmurzyło i świeci słoneczko,oby już nie padało,bo chcemy jechać na działkę :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 W nocy padało, do południa padało i jest silny wiatr. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Pogoda w kratkę trochę pada trochę słonka, a ogólnie jest chłodno, może przez ten wiat :shock: :razz: Cytuj
basga Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wieczorem nieżle polało a teraz jest wiatr i tylko 16*-zero słonka. Cytuj
wiola344 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 :shock: Wczoraj trochę popadało tak na zmiane ,słońce a za chwilę deszcz i tak kilka razy ,a dziś jest trochę słońca, ale chmur pełno i bardzo silny wiatr,temperatura też nie ciekawa bo 18 st :razz: Cytuj
amelia1 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Matko zazdroszczę wam deszczu, nie takiego ulewnego ale choć troszkę żeby popadało u mnie, codziennie jest 46 stopni w cieniu, czasami więcej, a co wsłońcu się dzieje o matko mówię wam upał u mnie, nawet wiatr jak wieje to jest taki gorący nawet bardzo. W tym momencie jest u mnie 40 stopni w cieniu a już 19 godzina u mnie, a w nocy to samo upał, spać nie można. Cytuj
Kasiulek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ogólnie bardzo zimno... co chwile pada deszcz i wieje silny wiatr :shock: Ale się troszkę przejaśnia :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Dzisiaj jest zimno tylko 12* i wieje straszny wiatr brrrrrrrr Cytuj
Masahiko Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Tylko nam tu napisz jak,gdzie,z kim i jak było, bo ja też za miesiąc mam zamiar się plażować w okolicach Szczecina. Byłam w Międzywodziu (tuż koło Dziwnowa, pół godziny samochodem do Międzyzdrojów) i mogę powiedzieć, że: - woda cieplutka - co roku jeżdżę nad morze i takiej wody jeszcze nie było :roll: - zero glonów w wodzie - a np. w Międzyzdrojach jest istna zupa :shock: - pogodę miałam pół na pół - poopalałam się, ale były też pochmurne dni - wtedy ludzie wchodzili po szyję do morza, bo było cieplej niż na plaży :razz: Jednym słowem - było fantastycznie :grin: :roll: :roll: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 W Łodzi nie padało , ale było zimno ( mnie ), może dlatego że już w pracy miałam dreszcze . Całe popołudnie przespałam to może mi szybciej minie. Pozdrawiam i życzę zdrówka :evil: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi