Katarzyna Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Witajcie od rana bardzo padało , ale popołudniu wyszło słonko i zrobiło się ciepło. Cytuj
Dorunia Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 U mnie było tak ładnie ciepło,świeciło słoneczko,a teraz pada deszcz i jest zimno :razz: Cytuj
Ewa1 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Noo.nareszcie chyba będzie lato, bo dzisiaj byla już ładna pogoda :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 U nas dzisiaj była pogoda w kratkę: raz słoneczko, a raz deszczyk Cytuj
ina12 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 A u mnie i słoneczko i pochmurno, popadało i raz nawet mocno lało i zagrzmiało. Cytuj
wiola344 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 :-D Wczoraj rano było tak ładnie , wczesnym popołudnie zaczeło się chmurzyć i był przelotny,ale bardzo obfity deszcz z grzmotami , i tak zostało do dzis ,zimno o 6,30 było zaledwie 11 st teraz jes 15 st i nadal zimno i deszczowo brrrrrr.. :-D Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Dzisiaj o 5:15 obudziło mnie takie piękne słoneczko :-D i zapowiadała się piękna słoneczna pogoda... a teraz tylko chmury i jeszcze raz chmury... co za pogoda :-D Cytuj
Ewa1 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 A niech to diabli. wczoraj po południu już bylo ładnie myslałam że będzie już cieplo.Dzisiaj wstaje rano :-D a tu zimno, że ubrać kurtkę to żaden wstyd,a w dodatku od czasu do czasu leje deszcz. :-D Cytuj
iwona30 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 U mnie rano było słonko a popołudniu popadało i jest chłodno a ja kurczę siedze w bluzie dresowej bo mi zimno, a jakby było mało to mnie złapał przeciąg w samochodzie i ucho mnie boli wraz z karkiem i jestem opatulona w szalik jakby ktoś mnie zobaczył to by powiedział że zwariowałam a tu takie zimno. Nam nikt nie dogodzi jak upał to źle jak zimno to jeszcze gorzej. Cytuj
monia79 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 A zapowiadało sie tak pięknie. Rano było słoneczko, miałam nadzieje ze przetrwa do końca dnia no ale cóż grubo sie myliłam. Teraz to ciągle pada, jak w tej piosence;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 U mnie do około 15 było ładnie,a potem jak zaczęło lać to końca nie było i potem znowu wyszło słoneczko i było ciepełko :-D Cytuj
wiola344 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 :-D Wczoraj do ok 15 było nie ciekawie popadało trochę ,ale później było już ciepło i nawet słoneczko świeciło i poszliśmy na spacerek bo dzieci już wariacji dostawały w domu ,ale dziś już nie ciekawie jest pochmurno ale nie pada tylko duszno okropnie duszno , a już iało byc ocieplenie :-D a temperatura też nie zawysoka teraz jest 17 st . Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 U mnie dzisiaj jeszcze nie padało,ale jest pochmurno i ciepło :-D Cytuj
wiola344 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 :-D No i znowu leje :-D ja nie wyrobie co to za lato :-D niby mamy globalne ocieplenie a tu lata ani widu ani słychu,ciepło jest 22 st ,ale już słoneczko które nam świeciło od południa poszł het :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi