renigliwice Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Ciekawe jaka będzie pogoda, gdy wyjadę z rodzinką nad morze? Jadę pod koniec lipca. Mam nadzieję, że przynajmniej nie będzie padać. Pozdrawiam Cytuj
Ewa1 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Bardzo gorąco teraz jest 48*C w słońcu jak dla mnie to za gorąco.Lubię ciepełko , ale tylko do 30*C :-D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 W Łodzi słonko przypieka nas jak skwarki na patelni, od jutra mam urlop więs się cieszę. Cytuj
Wiolka Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Gorąco i parno dobrze że chociaż wieje niewielki wiatr . :-D :-D :-D Cytuj
monia79 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 No to mamy upał. Ateraz bedziemy mówić że za gorąco i mogło by popadać heehhehe... Pogoda piękna, aż sie nie chce pracować w taki gorąc Cytuj
Basia K Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Katarzynko,zdradz dokad wybierasz sie na urlop.... Teraz ogladalam prognoze-caly tydzien maja trwac upaly. Cytuj
EWA1992 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Nareszcie zrobiło sie ciepło na dworze wręcz jest upał! Ale ja lubie jak jest taka pogoda aniżeli zimno. Tylko w taką gorączke trzeba pamiętać o wodzie,nie tylko dla nas samych ale także dla naszych zwierzątek i roślinek...W końcu mój mąż może doprowadzić nasz trawnik do ładu,przez te deszcze niestety tak urosła trawa... :-D Cytuj
wiola344 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 :-D U mnie gorąco i mamy kolejny dzień smażalni jest 37 st w słońcu a w cieniu 30 st uuuufffff jak gorąco :-D :-D Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Jest teraz 31*w cieniu,świeci ładnie słoneczko i powiewa lekki wiaterek :-D Cytuj
iwona30 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 U mnie gorąc ale powiewa wiaterek, słyszałam że takie upały będą przez kolejne dni. Teraz patrzyłam na temperature i od południa na tarasie jest 46 st. ufff. Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 U nas też piękna słoneczna pogoda :-D Cytuj
wiola344 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 :-D Dorotko chciała bym piekną słoneczną pogodę ,ale tu jest upał nie dozniesienia,jechałam z dziećmi autobusem i wyobraźcie sobie że ten frajer kierowca nie patrzył nato że jest duszno tylko nawalił ludzi tyle ile się zmieściło bo kasa się liczy, normalnie niebyło czym oddychac , a jak wysiadłam to z tej gorączki raczej duchoty słabo się robiło szok , zadnych okien do otwarcia nie było tylko obok kierowcy i zero powietrza :-D A upał jest ogromny teraz jest 33st w cieniu i taki słabiutki wiaterek ,ale dobrze że wogóle jest i duszno aż zatyka :-D Cytuj
ina12 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Szkoda słów, żar się z nieba leje, na balkon nie można wyjść taka duchota i czuje się to gorące powietrze. W mieszkaniu nie tak źle można wytrzymać bo rolety opuszczone. Na termometrze w cieniu 35* teraz. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Żar, skwarek, duchota, sachara wszystko w jednym kawałku. Ulice puste wszyscy chowają się gdzie kto może. A ja od dziś mam urlop, jeszcze tylko kilka spraw do załatwienia i może gdzieś wybędę. Tak myślałam o morzu, ale zobaczę co z tego wszystkiego wyjdzie, może się uda. Pozdrawiam gorąco. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi