wiola344 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 ;) Dzisiaj u nas dość ciepło ale chyba upału nie będzie bo jak narazie jest 27 st w słońcu to w cieniu gdzieś ok 20 może być da się przezyć hihihi ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Jest ładnie,słonecznie i wieje lekki wiaterek,ale przyjemny ;) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Słonecznie i duszno , przydał by się wiatraczek. Cytuj
wiola344 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 ;) Dzisiejszy dzień jednak był bardzo upalny ,ale jakoś to przezyliśmy hihihi ;) tem. byla też niczego sobie bo 35st ,teraz jest 25 st i kolejna duszna noc- wiaterek ustał-może ktoś ma wielllki wiatraczek hihi ;) Cytuj
Ewa1 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Dzisiejszy dzionek był bardzo ładny. Gdzieś w oddali słychać było grzmoty, ale u nas nie było burzy. Troszkę było za duszno ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Jest słonecznie,ale wieje wiaterek taki nawet przyjemny :P Cytuj
wiola344 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 :P Wieczorem gdzieś o 22 troche pogrzmiało ,pobłyskało i popadało ,ale i tak nic nie zmieniło jest ciepło, teraz temp. 25 st i się przejaśnia ,zanosi się na kolejny upalny dzień :P Cytuj
Basia K Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 U nas dzien jak na razie zapowiada sie na troche "chlodniejszy".Jest "tylko" 26 stopni. za to jutro ma byc u mnie 35 stopni.Uciekam nad wode! Cytuj
zuziorek Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 A u nas około 22s i zapowiadaja burzę Cytuj
monia79 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Ach ta pogoda.... człowiek nie wie jak sie ubrać. Rano zapowiadało sie na burzę( a więc ubrałam sie odpowiednio) a teraz jest piękna słoneczna pogoda ( wychodząc z pracy mało sie nie ugotowałam;)) Cytuj
basga Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Wieczorem wracaliśmy z Lublina i za Sandomierzem złapała nas taka ulewa,że auta zjeżdzały na przeczekanie...normalnie ściana wody ale to nic w porównaniu z tym,co działo się w okolicach Częstochowy-ludzie z Częstochowy-jak u Was po tej nawałnicy? Dziś też koszmarny skwar w Krakowie ale już wolę upał i siedzenie w domu niż ziąb i deszcz na plaży a prawie cały czas tak miałam w Międzyzdrojach! Cytuj
iwona30 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 U mnie gorąco ale przedwczoraj i wczoraj była okropna burza w nocy,w okolicach Leżajska 10 -cioro chłopców grało w piłkę, piorun strzelił prosto w nich wszyscy upadli na ziemię 8 - śmiu wstało a dwóch nie, jeden z nich jest w ciężkim stanie a drugi ma szczękę pękniętą i twarz poparzoną coś strasznego co się u nas działo. W Jarosławiu dzisiaj lato z radiem i koncert,a już popadało i pogrzmiało nie mam pojęcia jaka będzie noc aż się boję. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Parno , duszno , ale nie padało. Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 U mnie też dzisiaj piękna słoneczna pogoda i to bardzo dobrze bo jest w moim miasteczku I OGÓLNOPOLSKI ZLOT SAMOCHODÓW TERENOWYCH i to bardzo blisko mojego domu(dosłownie 10 minut wolnym spacerkiem)i uczestnicy zlotu mają super pogodę do swoich wyczynów :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi