Katarzyna Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Pochmurno czasami pokropi :P Wolała bym żeby nie padało idziemy dziś na wesele :P A właściwie na Złote gody :P Cytuj
zuziorek Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 chce sie śpiewać: ciągle pada..... Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Dzisiaj od samego rana pada deszcz i jest chłodno i jest tylko 8* Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 U nas nie pada, ale jest pochmurno, a rano było słonecznie... Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Jest słonecznie na razie i jest teraz 11* Cytuj
basga Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Jest straszna mgła i tylko 7*,aż nie chce się wychodzić z domu. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 prawie ciepło i prawie słonecznie - przyzwoicie - chociaż rano było zimno i szaro Cytuj
Klamerka Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 "Ciągle pada! Asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby, Mokre niebo się opuszcza coraz niżej, żeby przejrzeć się w marszczonej deszczem wodzie. A ja? A ja chodzę desperacko i na przekór wszystkim moknę, Patrzę w niebo, chwytam w usta deszczu krople, patrzą na mnie rozpłaszczone twarze w oknie, to nic. Ciągle pada! Ludzie biegną, bo się bardzo boją deszczu, Stoją w bramie, ledwie się w tej bramie mieszcząc, ludzie skaczą przez kałuże na swej drodze. A ja? A ja chodzę, nie przejmując się ulewą ani spiesząc, Czując jak mi krople deszczu usta pieszczą, ze złożonym parasolem idę pieszo, o tak! Ciągle pada, alejkami już strumienie wody płyną, Jakaś para się okryła peleryną, przyglądając się jak mokną bzy w ogrodzie. A ja? A ja chodzę w strugach wody, ale z czołem podniesionym, Żadna siła mnie nie zmusza i nie goni, idę niby zwiastun burzy z kwiatkiem w dłoni, o tak. [...]" :P Pięknie jest po prostu!! Jedynym minusem, jest to, że mi pilnie potrzebuję fury liści a teraz mi wszystkie pomokną... Cytuj
Justyna.K Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 U mnie rano zimno 5 stopni teraz się trochę wypogodziło Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Piękna słoneczna pogoda i 14*...prawdziwa złota jesień :P Cytuj
Justyna.K Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 U Nas też dziś pogoda ładna dużo cieplej niż wczoraj oby tak dalej Cytuj
niuniaczek Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 w miarę spoko, dosyć ciepło, bez deszczu, czasami wyjrzy jakis promień słońca i zaraz sie schowa ..... :P Cytuj
zuziorek Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 super pogoda...słoneczko...lekki wiaterek, pora na pranie Cytuj
Dorunia Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Pogoda nie bardzo bo słoneczko zachodzi,a rano tak pięknie świeciło :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi