niuniaczek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 u nas szaro na zmianę śnieg z deszczem i tak około 2 st na plusie Cytuj
Kasiulek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Szaro, przyszła odwilż i cały śnieg się topi :D Cytuj
Klamerka Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 To fakt, coś "za ciepło" się zrobiło... Ale u mnie śnieg nadal dość grubą warstwą pokrywa podwórko. Cytuj
ina12 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Teraz jest temp. 0*, w dzień było +2*, śnieg leży nadal. Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 U mnie jest +2*...śnieg topnieje i robi się straszna chlapa :D Cytuj
niuniaczek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 u mnie +3 st w nocy padał deszcz i śnieg stopniał - i co dalej ........? Cytuj
basga Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 U mnie też...czyżby zbliżała się wiosna?Oby,oby... Cytuj
Kasiulek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 U mnie rano padał deszcz :D jest szaro i brzydko i wszędzie pełno obrzydliwej szarości... Ale tak jak Basia jestem pełna nadziei na wczesną wiosnę :-) Cytuj
Klamerka Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Kasiuuuu, no nie przesadzaj :D Nieźle jest! Byłam dziś o 4 rano na dworze (nakarmić koty) i się bardzo przyjemnie zdziwiłam, ze jest tak ciepło! Tzn, jak na tą porę roku. Rzeczywiście chlapa jest mało przyjemna ale to i tak lepsze od tego wiatru co wiał w sobotę (myślałam, że nam okna "wylecą"!). Tak więc więcej optymizmu drogie "forumki"!! A żeby Wam troszkę poprawić humor, to wkleję jakieś ładne, wiosenne obrazki. Na przykład taki: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] właściciel zdjęcia; strona ze zdjęciem albo taki: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] właściciel zdjęcia; strona ze zdjęciem Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 U mnie jest +2*i przejaśnia się...w nocy padał deszczyk i stopniała większość śniegu :D Cytuj
walentyna Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Klamerko oglądając zdjęcia cieplej się zrobiło na sercu. U nas -1 st. , i "szklanka" na drodze. Wolę zimę, jak jest dużo śniegu ,lekki mrozik ,ośnieżone drzewa i słoneczko świeci , bo ostatnie dni no to żle wpływały na samopoczucie ,ponuro , silny wiatr i chlapa. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 a u mnie od rana słonecznie i ciepło w miarę jak na tę porę roku (0st) i to mi sie podoba Cytuj
Dorunia Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 U mnie dzisiaj ponuro,niby zimno nie jest,ale tak jakoś ciemno :D Cytuj
kropa1313 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ponuro,szaro,mokro i na dodatek pada przelotnie śnieg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi