niuniaczek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 śnieg stopniał - chociaż wyglądało na to, ze będzie na dłuzej - zobaczymy. Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Jest +6* teraz...w południe nawet świeciło słoneczko :-D Cytuj
basga Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 U mnie mży od rana,paskudnie jednym słowem! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Cały wczorajszy dzień była piękna słoneczna pogoda :P Dziś od rana mgła jak by ktoś cały dzień mleko lał :-D Cytuj
niuniaczek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 a u mnie przepiękne wiosenne słoneczko -aż chce sie żyć! Chociaż miejscami mgiełka zachodzi Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 No u mnie też była dzisiaj wiosenna pogoda i +8*...rewelacja :-D Cytuj
Asieńka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Deszczowa pogoda, szary i ponury dzień był. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Słonecznie i +4 stopnie - zapraszamy na południe!!!!!!!!! Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 U mnie jest +2*...wieje mocny wiatr i pada na zmianę deszcz ze śniegiem :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Dzisiaj była bardzo ładna pogoda...nie było wiatru,świeciło słoneczko i +4* :grin: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 a dzisiaj tak pięknie jest u mnie, ze chce sie życ- świeci słoneczko i jest cieplutko - a ja musze w pracy siedzieć ........ Cytuj
Klamerka Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 A u mnie dziś jedna z moich ulubionych "pogód" (?) ;) Mży, szarawo ale nie szaro-buro, dość ciepło. Dzięki temu kropieniu jest tak "czysto" w powietrzu :grin: Mniam! ;) Fajna pogoda- zarówno na spacer jak i do pracy. Wg mnie ofkors ;) Teraz już jestem w domu ale żeby nic nie tracić z takiej pogody, to przez chwilę miałam okna na całą szerokość pootwierane ;) Kocurki chodziły po parapecie jak po wybiegu wiedząc doskonale, ze mają wierną publikę w postaci przesympatycznych sąsiadek. Starsze kobiety, które z podziwu i zachwytu wyjść nie mogą. A te nasze łobuzy tylko się przeciągały jak rasowe modelki :) Cytuj
niuniaczek Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Och Klamerko - to my byśmy sie nie dogadały - dla mnie taka pogoda jest feee Właśnie nic mi sie nie chce - szaro, ponuro, dżdżysto. Ja kocham słońce i może byc nawet zimno - byle słonecznie. Wtedy to mi siedobrze pracuje. pozdrawiam Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Okropnie...szaro,buro i ponuro,a do tego co chwilkę pada lekki deszczyk :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi