zuziorek Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 a u nas ranek przywitał nas śniegiem, teraz cały czas pada i wieje... Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Jest pochmurno,ale ciepło +8* :mrgreen: Cytuj
Dorunia Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Jest w miarę ciepło bo 8*,ale popaduje deszczyk :( Cytuj
zuziorek Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 a u nas na pomorzu uuuuuuuuuulewa i taki wiatr, że nie mam pojęcia jak tu wyjść po dzieci do przedszkola??? Cytuj
justhi Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 U nas było w kratkę: i ulewa i piękne słońce, ale cały czas wiatr... Cytuj
niuniaczek Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 A u mnie wczoraj do wieczora było ładnie słonecznie i był wiaterek do przyjęcia. Natomiast pod wieczór pogoda drastycznie sie zmieniła. Byla ulewa, wietrzysko całą noc, brrr. Rankiem znowu świeci słonko, chociaz wiatr przejmujący, ostry nadal.... Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Wczoraj było brzydko nawet padał grad,a dzisiaj jest możliwie chociaż słoneczko nie świeci,ale nie pada :( Cytuj
Ada-M Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 pochmurno,ale nie pada,trochę dokucza wiatr :( Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Jak na razie jest ładna pogoda i nawet słoneczko świeci :( Cytuj
niuniaczek Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 a u nas różnie - w miarę ciepło i czasami jakiś promień słońca - ale słyszałam o tym,ze ma u nas zagościć śnieg w tym tygodniu - nie chciałabym ...... Cytuj
Dorunia Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 No u mnie to dzisiaj było wszystko...rano mglisto i pochmurno...potem świeciło słoneczko i było cieplutko,a teraz na zmianę pada śnieg mocno i świeci słoneczko...normalnie szok co za anomalia pogodowe :( Cytuj
niuniaczek Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 u mni zimno - około 1 st, raz świeci słońce raz pada śnieżek a za chwilę wieje wiatr ..... Cytuj
KIKI Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 u mnie na Mazurach bardzo zimno-- wróciła zima i zamiast malowac jajka, pewnie trzeba będzie kulig organizować pozdrawiam ciepło wszystkich forumowiczów Cytuj
Christina Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Dostałam dzis rano SMSa, że w świętokrzyskim nieźle śniegu nasypało... W Warszawie pogoda w kratkę, na zmianę słońce, chmury i drobny śnieżek :( Niecierpię takiej pogody w Wielkanoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi