basga Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 U mnie też koło 13 była taka nagła burza ale po kilku solidnych grzmotach przeszła i znów świeci słońce. Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 U nas też się zachmurzyło i zaczyna grzmieć :wink: Cytuj
wiola344 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 :wink: :grin: Długo się nie pocieszyłam rześkim powietrzem ,znowu zrobiło się duszno i gorąco :grin: :lol: Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 U mnie zaczyna się chmurzyć coraz bardziej...jest gorąco,ale powiewa wiaterek i mam nadzieję,że poleje w nocy porządnie,bo potrzeba jest deszczu na działkach i na moją trawkę na działce również,no i moje brzozy dzisiaj nie były podlewane :wink: Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Właśnie u mnie przestało padać...padało dosłownie 3 minuty i koniec deszczu,zaczyna pokazywać się słoneczko :wink: ale ja mam jeszcze nadzieję,że może w nocy popada :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 U mnie też trochę popadało, ale dzisiaj od samego rana bardzo przyjemne jest powietrze temp. 23*C, ale od piątku podobno powrót upałów. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witajcie! U nas znowu było oberwanie chmury, tym razem bez gradu na szczęście, burza trwała 2 godziny ( okropność ) . Psy dyszały i trzęsły się tak że myślałam że dostaną zawału, dobrze że była narzeczona syna to Ona jednego ja drugiego i uspakajałyśmy, nawet jak nie wchodzą na wersalkę do syna to jak się położył wtuliły się w niego. Telefony nie działały, ani komórki ani stacjonarne, prąd zanikał . Pozdrawiam Cytuj
Basia K Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ojej,Katarzynko.Faktycznie pogoda Was nie oszczedza :wink: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Wcześniej mówiliśmy, że wszędzie pada tylko nas omija to teraz mamy za swoje. :wink: Nadrabia zaległości . Cytuj
wiola344 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 :wink: :grin: Pogoda dziś nadrabia wczorajsze grzmoty ,wieczorkiem jeszcze troche pokropiło, ale dziś znowu upał na termometrze jest 32 st a ja już mam dość :grin: :lol: Cytuj
zuziorek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 A u nas choć się zapowiadało to nie spadła najmniejsza kropelka deszczu. Od rana parno i duszno Cytuj
Katarzyna Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Po wczorajszej pompie dziś rano było jak w łaźni, mgła była ale szybko opadła i znowu mamy duszno i parno. Cytuj
basga Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 OD KILKU GODZIN DELIKATNIE PADA. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi