iwona30 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 U mnie gorąco ale jest wiaterek, może coś się ściągnie na wieczór potrzeba deszczu i to natychmiast. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 U mnie zaczyna padać delikatny, drobniutki deszczyk, może tym razem burzy nie będzie. :wink: Całuski :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 A u mnie przez dwa razy tak mocno polało,że woda miejscami na metr wysoka stała,ale jak przestało padać to po malutku ziemia chłonęła i teraz już tylko są kałuże.Niebo jeszcze zachmurzone więc jeszcze nie koniec deszczyku :wink: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 A u mnie burze z gradobiciem... strasznie niebezpiecznie bylo wczoraj w Olsztynie- grad padał wilkości ziaren grochu... Cytuj
wiola344 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 :wink: :grin: Unas się rozpogodziło a zanosiło się na wielkie padanie tak było szaro i ponuro ,od 2 godzin świeci słońce i chmurki poszły na schód -choć jest ich rochę- takie duże ale nie czarne ,ale najważniejsze że choć jest ciepło a nie gorąco i nie duszno,teraz temperatura w cieniu 25,5 st. :grin: :lol: Cytuj
wiola344 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 A u mnie burze z gradobiciem... strasznie niebezpiecznie bylo wczoraj w Olsztynie- grad padał wilkości ziaren grochu... Kasiulku powiedz mi skąd dokładnie jesteś ? ja mam rodzinę koło Morąga ,ciekawa jestem jak tam u nich czy to gradobicie też ich spotkało. :wink: Cytuj
ina12 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 A jednak ta wczorajsza burza i deszcz narobiły porządnej szkody a ja myślałam że nie. Rano było parno, później się zachmurzyło i był zimny wiatr a temp. 20*C. W tej miejscowości co mamy działkę 18 km. za Bydgoszczą paliły się trzy domy tak się dowiedziałam i nie wiem jak wygląda sytuacja na działkach. Ulice u nas były pozalewane, studzienki nie nadążyły odbierać wody, posłucham wiadomości lokalnych to się dowiem więcej. Ja mieszkam na Wyżynach - dzielnica, wyżej aniżeli śródmieście i brat mówił że spadło duzo gradu wielkości kurzych jaj. Cytuj
zuziorek Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 U nas dzisiaj /tzn wczoraj, bo juz po północy/ pogoda w kratkę a szkoda... bo w Redzie festyn z okażji 40 lecia nadania praw miejskich..... Zabawa super ale co chwilke trzeba było uciekać przed deszczem :wink: Cytuj
wiola344 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 :razz: :razz: witam no i znowu mamy kolejny cieplutki dzień nie jest zagoraco ,wieje taki fajny wiaterek słoneczko przyświeca ,a na termometrze jest 29 st. :cool: :cool: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Dziś był ładny słoneczny, ale nie tak parny dzień. Cytuj
wiola344 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 :cool: :razz: Umnie dziś pada i wreszcie trochę ochłody,ale jak dlamnie to za chłodno ,temp.17,5 st. :cool: Cytuj
iwona30 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 U mnie upał, chyba z moich warzyw nie będzie nic jak tak dalej pójdzie. Cytuj
Dorota Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 U nas szary i pochmurny dzień Cytuj
Dorunia Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 u mnie tak samo jak u Dorotki,czyli szaro,pochmurno,ale ciepło 26* w cieniu...może popada deszczyk :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi