Dorunia Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 U mnie jest chłodno i co chwilę pada,świeci słonko i jest burza :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Rano było tylko 10 st.,ale teraz jest 19 więc pogoda się poprawiła :) Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Rano było zimno, teraz wyszło słoneczko i jest ciepło A w weekend - w nocy lub nad ranem - był lekki mróz, sąsiadom w gruncie zmarzły ogórki, ja miałam w doniczkach to rosną dalej - koniec czerwca i taka niska temperatura :) :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Dzisiaj już od samego rana jest ładna słoneczna pogoda :) Cytuj
basga Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 wczoraj okna umyłam więc od razu pogoda się skichała,dziś do południa padało. Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 U mnie pięknie słonecznie...wieje wiatr,ale cieplutki :) Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mnie też czeka mycie okien :grin: , ale pogoda na weekend zapowiada się nieciekawie - deszczowo-burzowo i chłodno 10 st. więc poczekam sobie na lepsze warunki pogodowe :) Teraz u nas pochmurno i deszczowo... a rano było jeszcze ładnie słonecznie i ciepło Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 U mnie 29 st.wieje wiatr i jest duszno...może czeka nas burza późnym popołudniem lub wieczorem,ale to nawet dobrze,bo straszna susza u nas :) Cytuj
Basia K Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 A u mnie burza już przeszła. Przed 15-tą zaczęło grzmiec,błyskac się.Lało strasznie! A potem doszedł grad-kulki nieco większe od ziaren grochu. Jeszcze teraz,mimo że nie pada,słychac grzmoty w oddali. Cytuj
Basia K Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Paskudnie! Deszcz,wiatr,zimno brrrrr Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 I u nas brzydka deszczowa pogoda, cały czas pada Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi