Dorota Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 U nas rano padał taki drobny deszczyk, trochę chłodno się zrobiło Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 U mnie też kropi deszczyk i jest chłodno :( Cytuj
Dorunia Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Pogoda rewelacyjna...świeci słoneczko i jest 25 st :) Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 I u nas piękna pogoda wczoraj i dzisiaj :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 W nocy była burza a teraz ciepło chociaż chmurki też się pojawiają :) Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Piękna słoneczna pogoda i ciepło jest :) A wczorajsza noc też była ciepła, była też duża mgła, świecił księżyc, było tak tajemniczo, biało... Niektórzy mówią, że w taką pogodę rosną grzyby... poczekamy zobaczymy ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 U mnie też słonecznie i ciepło,a grzyby u nas są,bo rodzice wczoraj nazbierali 2 kosze...część mama zamarynowała,a resztę wysuszyłam w suszarce :) Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 U nas dzisiaj pogoda zmienna rano trochę padało, a teraz słońce się pojawia i znika za ciemnymi chmurami - tak na zmianę... No to zapasy już macie - fajnie tyle grzybków :) A u nas na razie cisza... nikt o grzybach nie mówi i do lasu się nie wybiera. Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 To za mało tych grzybków Dorotko...dzisiaj mama znowu nazbierała na 5 słoiczków,ale po malutku i półki się zapełniają w piwniczce :) Pogoda nawet fajna,bo świeci słoneczko,ale troszkę wieje :) Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2011 🙂 W naszych lasach susza i grzybki nie rosną, może coś się jeszcze zmieni, oby, bo my bardzo lubimy grzybki i to w każdej postaci (a teraz mam w planach zakup suszarki do warzyw i owoców, a tu grzybków nie będzie aaaaaaaa :wacko:) U nas słonecznie i ciepło 🙂 Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Zapowiada się słoneczny dzień,ale to jeszcze wcześnie więc wszystko może się zdarzyć... Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 U nas kolejny słoneczny i ciepły dzień, chociaż czasami mocno zawieje Cytuj
Dorunia Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Jak na razie słoneczka nie ma,ale nie pada to jest najważniejsze :) Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 U nas niedziela była piękna, siedzieliśmy u babci w altance do 20,00 dzieci biegały, szalały, było ciepło i zero wiatru :) A dzisiaj chłodno, wygląda jakby miało padać... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi