wiola344 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 ;) :razz: Umnie dziś duchota, jakąś godzine temu świeciło słoneczko ,ale teraz się zachmurzyło i grzmi no i chyba bedzie lało a temperatura szok 30 st, chyba dziś się podusimy a pies padnie na zawał :cool: :cool: :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 U mnie dzisiaj pięknie jest...świeci słoneczko i wieje przyjemny wiatr :razz: Cytuj
iwona30 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 U mnie cieplutko, przyjemnie. Cytuj
wiola344 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 :razz: :razz: No i mówiłam że będzie lało ,ale że aż tak to się nie spodziewałam ,chciałam zrobić zdięcie jaka jest ulewa jakby oberwanie chmury lecz mi się nie udało bo telefon padł i zasięgu niebyło, miejscami na ulicy rzeki płynęły ,dawno tak nie lało,teraz tylko taki lekki deszczyk ,ale grzmi co trochę kto wie czy jeszcze nie poleje :cool: :cool: Cytuj
Basia K Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 U mnie tez.... Rano goraco,duszno,a ok 15-tej zaczelo sie! Takiej burzy i ulewy dawno nie bylo.Jedna sciana deszczu.Ok 16 uspokoilo sie...ale teraz znów zaczyna lac! W biegu sciagalam pranie z balkonu :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Caly dzień było duszno choć powiewał wiaterek, a teraz zanosi się na burzę więc , muszę znikać bo już grzmi coraz bardziej. Cytuj
wiola344 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 :cool: Jak widze to dziś większa część polski tonie w deszczu ,u mnie kilka razy wyszło słoneczko ,ale tak na 15 sekund i cały czas pada ,już nie leje jak przedtem ,ale i tak zrobiło się ciemno i ponuro ,no i grzmi co jakiś czas ,ciekawe jak długo taka pogoda się utrzyma. :razz: :cool: Cytuj
ina12 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Cały dzień słoneczko i wiaterek, a teraz pada deszcz. Cytuj
basga Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Od 21.00 zaczęła się burza ,padało chyba całą noc bo jest jeszcze mokro i pochmurno,jak dla mnie to niezła odmiana po tych spiekotach i może narazie tak pobyć parę dni. Cytuj
zuziorek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 U nas leje bez przerwy juz od nocy....szkoda bo miałysmy iśc na kiderbal :razz: z kucykami Cytuj
Jolanta Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 A u mnie raz sloneczko raz chmurki moze sie wypogodzi,ale nadaja deszcz.Temperaturka spoko :razz: .Tylko weekend przechlapany bo ma padac :cool:??: .Zazdroszce w Polsce pogody :cool: [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
wiola344 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 ;) :razz: A unas dziś świeci słoneczko jak dotąd temperatura 23 st ,choć od rana chmurzyło się i myślałam że znowu będzie lało ,ale przeszło i sę rozpogodzło :cool: :cool: :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi