Dorunia Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 U mnie dzisiaj jest zimno tylko 16* i co chwilkę popaduje deszcz. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 W Łodzi w nocy i od rana padało, później troszkę się przetarło , a teraz znowu jest pochmurno jak by znowu chciało padać. Cytuj
wiola344 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 :razz: No i znowu pada- a tak było ładnie, zimno się zrobiło i pochmurno, już wole upał niż taką chlapę i tylko 18,5 st :cool: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Chmury przeszły bez padania :razz: teraz jest słonecznie, niebo bez chmurne. Ciekawe czy będzie w nocy padało ( wywiesiłam pranie na balkon ) ?? Cytuj
wiola344 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 :cool: Dziś od rana przyświeca słoneczko o 7,30 było 30 st w słońcu , ciekawe czy tak będzie cały dzień? ,chmur jest dość dużo ale takie obłoczki może deszczu nie przyniosą ,teraz na termometrze jest 24,5 w cieniu no i wiaterek powiewa ,potem się okarze co ten wiaterek nam przyniesie :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 U mnie rano było słoneczko,a teraz troszkę się zachmurzyło,ale chyba nie będzie padało :razz: Cytuj
basga Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Jest 23* ale jest pochmurno i rano troszkę pokropiło. Cytuj
apsik Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Wcentralnej Polsce [u mnie]jest raczej słonecznie i nie za gorąco i tak trzymać. Cytuj
amelia1 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Witajcie!!! U mnie są okropne upały dochodzą do 40 stopni w cieniu, zapowiadali, że ma przyjść upał do Grecji i Włoch Sahary, matko już teraz jest taki upał a co dopiero potem, a mieszkam w najcieplejszym zakątku Grecji, ostatnio była burza piaskowa na Saharze i potem przyszło to wszystko do nas, wiatr był silny i tak potwornie gorący, że wszystkie roślinki w ogródku nam popaliło, liście na drzewach, kwiaty, no ale teraz już odżyły, na szczęscie, nic tylko siedzieć nad morzem i się opalać. Życzę Wam dobrej pogody i miłego dnia oraz udanych wakacji. Amelia Cytuj
iwona30 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 U mnie dzisiaj porządnie polało nad ranem, a teraz chwilami wychodzi i zachodzi słonko chociaż rośliny w ogrodzie odżyły. Cytuj
apsik Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ja dopiero pisałam ,że świeci słońce a teraz się zachmurzyło i leje deszcz,fajna pogoda . Cytuj
zuziorek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 ciągle pada.....nananana :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Łódź znowu miała pogodę w kratkę, a pod wieczór przeszła burza, ale tak jak by bokiem trochę nas załapało. Cytuj
wiola344 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 :shock: Wczorajszy wieterek przygonił deszcz i tak na zmiane było deszcz i słońce ,a dziś świeci słoneczko w prawdzie chmur jest sporo takich dzeszczowych ,ale mam nadzieje ze nie będzie padało, temperatura - 30 st :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi