minia51 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Skwar!!!!!!! Bezwietrznie!!!!!!! Cytuj
ra_szymczak Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 U mnie też skwar był chociaż troszkę wiaterku było, mam nadzieję, że w nocy trochę popada Cytuj
minia51 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 pogrzmiało, deszcz padał w promieniu 1 km od mojego domu, u mnie nawet kropla nie spadła. Wczoraj to samo, w promieniu mniejszym lało a u mnie nic. Nikt by nie uwierzył, gdyby nie moje autko, jak podjechałam pod dom, lała się z niego woda (a ulica sucha). :biggrin: Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 U nas wczoraj trochę pokropiło, a burza to przychodziła i odchodziła - i to trwało około 4 godzin - co jakiś czas grzmoty i kilka grubych kropli deszczu... dzisiaj też parno, chmurzy się, już grzmiało, zobaczymy co to będzie... Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Cały dzień cieplutko i bez burzowych chmur :) Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 U nas rano było pochmurno, a wieczorem trochę padało... Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Dzisiaj było słonecznie, a teraz wieje, kropi deszcz i pojawiają się błyskawice... brrr Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Słonecznie, ale wietrznie i zimno... Cytuj
minia51 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Po upalnym weekendzie dziś chłodno. Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Dokładnie zimno jest, rano było 7 stopni, a w nocy lało dosyć mocno... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi