wiola344 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 :D Dziekuje Doruniu za zaproszenie jak się będe wybierać w tamte strony to napewno znajdę ciebie :evil: wczoraj trochę popadało a dziś chyba znowu powtórka ,rano tak ładnie świeciło słonko a teraz się chmurzy,ale jest nawet ciepło o 7 było 24 st a teraz jest 19 st no i spada temperatura ,już mi się nie podoba dzisiejsza pogoda :D :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Serdecznie donoszę że już stoję na nogach i powolu się rozkręcam . :evil: Pogoda była słoneczna, już tak nie wiało jak wczoraj, chociaż zbyt ciepło nie było. Pozdrawiam wszystkich gorąco Cytuj
wiola344 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 :evil: No i tak jak przewidywałam wczoraj troche pokapało ale niebyło najgorzej,dziś też się chmurzy może przejdzie bokiem o 7 było w słońcu zaledwie 18 st ,potem poszło w górę na 20 a teraz słoneczka nie ma i jest 20 st o dziwo bo nawet jest ciepło :razz: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ogólnie może być... trochę wieje ale na całe szczęście nie pada... Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 U mnie jest ciepło i co chwilkę wyłania się słonko i za chwilę zakrywają go chmurki,ale ogólnie może być :evil: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 W Łodzi jest dużo cieplej niż wczoraj, świeci słonko choć na niebie przepływają brzydkie chmury to tylko przeleciała szybko burza i znowu zrobiło się ładnie :evil: Cytuj
Basia K Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Amelio,odezwij sie,co u Ciebie. W wiadomosciach slyszalam o pozarze kolo Aten,którego strazacy nie moga od kilku dni ugasic! Moze Ty,Wiolu,masz swieze informacje od Amelii? Cytuj
iwona30 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 U mnie zmienna pogoda raz słonko raz chmurki ale może być da się żyć. Cytuj
ainoh7 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 powiedzcie mi dziewczyny jaka jest i jaka bedzie pogoda nad morzem? dokładnie na helu? jade tam we wtorek a jestem ze slaska a u nas nieciekawie.. a ja chciałabym sie troche poopalac i pokąpac... Cytuj
Basia K Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Sprawdz tutaj Oj,nieciekawie to wyglada :evil:??: Cytuj
basga Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Ej...napewno nie będzie lało cały czas bo jadę za tydzień! Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Podobno od poniedziałku ma być już coraz cieplej,wczoraj co chwilkę padał deszcz,dopiero wieczorem wypogodziło się,a dzisiaj od rana jest słoneczko :evil: Cytuj
ainoh7 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 hey dorunia a ty jesteś z wybrzeza gdzies? no mam nadzieje ze bedzie ciepło bo u nas tez jakby cieplej sie zrobiła i wogóle jest lepiej niz pare dni temu.. czuc takie ocieplenie albo co... tylko własnie nie wiem co z tym morzem...:evil: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi