Dorota Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 U nas już dzisiaj nie było mgły, a teraz jest pochmurno, ale ciepło... jeszcze ;) Cytuj
figiel Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 U mnie tęż w miarę ciepło ,ale pochmurnie . W powietrzu czuć zmianę pogody -zapowiadają deszcz ze śniegiem brrr.Spieszę sie z zakończeniem prac porzadkowych przy domu , póki jest ciepło . Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 U nas też jeszcze ciepło, ale czuć tę zmianę... i w dodatku wszyscy wkoło zabezpieczają już krzewy na zimę - czyli jest już blisko :neutral: Cytuj
figiel Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 U nas zimno , w nocy dośc mocno wiało . Teraz widzę ,że leżą resztki śniegu na zaoranym polu. Z zabezpieczeniem krzewów myślę , że nie ma pośpiechu .Ja okrywam troszkę później . Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 około 2 w nocy było +4st,a o 6 było już +0,5st na pierwszym piętrze,więc może był przymrozek...teraz jest słonecznie i bezwietrznie Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Raz świeci słoneczko a raz niebo zakrywają szare chmury, chłodno Cytuj
figiel Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Tu słonecznie ,ale chłodny wiatr wieje . Cytuj
figiel Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Wczorajsza niedziela na zdjęciu .Dzisiaj przymrozek -8st. teraz słonecznie . Cytuj
AnnaK Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 U nas -3st , bardzo gęsta mgła i leży śnieg. Wszystko w ogródku podmarzło. Czekam na cieplejszy dzień żeby wykopać dalie i kanny. Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Piękny widok Figielku, aż chciałoby się tam być 🙂 U nas dzisiaj u góry szaro, a na dole biało ;-) Sobota wieczór i cała niedziela biała, zasypało nas pierwszy raz ;-) Aniu musiałam zobaczyć w goglach co to są te kanny, ale już wiem i znam je pod inną nazwą, u nas jakoś inaczej na nie mówią, ale teraz mi wyleciało z głowy... ja już wszytko w ogórku mam posprzątane i wyniesione do piwnicy, bo u nas już mroziło we wrześniu... Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 U nas dzisiaj było bardzo słonecznie,ale powietrze było mroźne :) Cytuj
figiel Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 U mnie zmienia się pogoda , pewnie będzie chlapa na WŚ . Dzisiaj przynrozek-2 i zimny wiatr . Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 U nas pochmurno,wietrznie,ale nie pada. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi