Dorota Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Pochmurno, deszczowo i zimno... Cytuj
figiel Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Sucho ,pochmurnie i zimny wiatr , tylko +2st. Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 U mnie rano świeciło słoneczko,ale jeszcze przed południem zachmurzyło sie i tak jest do tej pory :( Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 U nas nadal pochmurno, brzydka pogoda... Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 U nas wypogodziło sie i świeci słoneczko,jest tylko +2 st.,ale mimo to pójdę na spacer z mamą do lasu :) Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Szaro, mały mrozik -2 i lekko pada śnieg.... Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dużo śniegu, wszędzie biało, słońce pięknie świeci i razi w oczy, 0,5 st. na plusie, a rano było - 7 st. C. i straszna mgła... Cytuj
figiel Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Pochmurnie , zimny wiatr +1st. Zwierzęta cierpią z powodu braku pożywienia . Zdjęcie zrobione w drugi dzień wielkanocy .Ten śnieg leży nadal . Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 U mnie pada i jest szaro i ponuro,temperatura plusowa,ale co z tego jak sypie :( Cytuj
figiel Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 W nocy padał snieg i dalej to samo .Znowu wszystko przykryte białym puchem . Cytuj
figiel Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 U mnie nadal zimowo - z rana padał śnieg , duże płatki - pochmurnie . Ale u Marysi wiosna .... na parapecie - oto jej zdjecia . Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 U nas dzisiaj za oknem słonecznie i... wiosennie, gdyby nie ta śnieżna biel... ale jak się już wyjdzie to zimno jest, mroźny wiatr wieje, teraz jest około 4 st. ale rano było - 7 st. brrr Piękne kwiaty, ja też je mam ale żaden mi nie kwitnie :neutral: Dzisiaj zauważyłam, że zakwitła mi pelargonia stojąca 🙂 Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dzisiaj jeszcze gorsza pogoda niż wczoraj :wacko:, od rana już jest ciemno, a tak około 6,00 to dosyć lało, a słyszałam, że mają być burze :neutral: Cytuj
minia51 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Tak było rano, teraz już świeci słonko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi