basga Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Około 22 była burza i chyba od tej pory pada sobie cały czas,jest zachmurzone i tylko 16* Cytuj
amelia1 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Witajcie, Basiu bardzo Ci dziękuję za wielkie zainteresowanie, u nas są okropne upały, w okolicach Aten były straszliwe pożary spłoneły hektary lasów, niektórym spaliły się podwórka, ogrody, całe sady oliwne, ja jestem naszczęście bardzo daleko od Aten, ale u mnie jest dużo cieplej niż tam, od paru dni temeperatura utrzymuje się przy 36 stopniach w cieniu, ale chyba nic nam nie grozi.Pozdrawiam buziaczki Cytuj
wiola344 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 :) U nas dziś nie zbyt ładnie całą noc padało od wczoraj ,tak nieśmiało słoneczko wychodzi zza chmur ,może się przejaśni :roll: teraz jest 21,5 st nawet ciepło :wink: Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 U mnie też pochmurno i co chwilkę pada deszcz jest niecałe 20* Cytuj
Katarzyna Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 W Łodzi jest około 20 * i więcej pada niż słonka. Cytuj
basga Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Od południa znowu przypieka,teraz jest 46*... Cytuj
wiola344 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 :wink: Wczoraj rano trochę popadało a potem było pięknie ,gorąco nawet było 26st ,ale późnym wieczorem zaczęło padać i tak całą noc ,dziś jest zaledwie 17 st i jakby się przejaśniało, może znowu wyjdzie słoneczko :roll: Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 U mnie od rana pada mocny deszcz,ale mam nadzieję,że słoneczko zaświeci jeszcze dziesiaj :wink: Cytuj
elusia Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Witajcie,znowu pada.Mialo byc lato jak w Hiszpanii i co sie porobilo? Mokro, zimno, nie przyjemnie,pogoda barowa i co dalej?Musimy czekac i być cierpliwi.To tyle o pogodzie. życzę dużo ciepła elusia Cytuj
Basia K Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 U mnie pochmurno i chlodno. Nad ranem obudzila mnie ULEWA! Cytuj
basga Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 U mnie tak samo...i nie wiem,czy się nie walnę spać po południu. Cytuj
zuziorek Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 U nas też pada, pranie nie chce schnąć, lenię się bo werwy nie mam.... Cytuj
Katarzyna Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 U mnie słonko zagościło tylko na kilka chwil, a tak przez cały dzionek pochmurno i pada , no i jest zimniej niż wczoraj. Pozdrawiam wszystkich, aby do lata :wink: Cytuj
wiola344 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 :wink: To tak jak u nas troszeczkę słoneczko poświeciło zachęciło aby wyjść z domciu a tu nagle sru... pompa i co to za lato??? zaledwie 15 st , :roll: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi