Ewa1 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 W nocy dość ładnie padało. A przez cały dzień pochmurno, czasani wyglądało cieplutkie słoneczko. Zero deszczu, ogólnie bardzo ładny dzień. :wink: Cytuj
ina12 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Elusia jak w Hiszpani to chłodne, ja wyczytałam że u nas miało być tak gorąco jak w Afryce. U nas też lało. Cytuj
wiola344 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 :roll: Unas dziś bardzo brzydko pada co chilę i tylko 10 st było o 7 ,teraz jest hahahah 11,5 st ale temperatura i to ma być lipiec?? a może to marzec? hihihi i coś mi się pomieszało :wink: Cytuj
iwona30 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 U mnie pada deszcz i jest chłodno. Cytuj
basga Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Umnie też chłodno i deszczowo a dopiero wstałam choć wczoraj się zdrzemnęłam po południu,ciśnienie niskie i tylko 16*,żeby choć w przyszłym tygodniu sie ociepliło. Cytuj
zuziorek Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 u nas ok 20stopni, teraz nie pada ale jest wietrznie. W końcu pranie mi schnie na balkonie.. Cytuj
Klamerka Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 A u mnie nijak. Ani słońca, ani deszczu. Dość duszno i tak jakoś sennie i leniwie. Lubię jak pada. Mam wówczas przypływ energii i sił do pracy i moje kocury przynajmniej się nie nudzą tylko siedzą na oknach i obserwują kropelki :wink: Cytuj
apsik Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 U mnie bardzo wieje,przechodzą czarne chmury ale rzadko z nich pada Cytuj
Katarzyna Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Barzdo deszczowo, bardzo pochmurno, bardzo wieje, bardzo zimno. Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 U mnie dzisiaj pochmurno,ale bez deszczu i jest dosyć ciepło,byliśmy na działce i nawet nie zakładałam sweterka z długim rękawkiem,bo było ciepło i nawet świeciło słoneczko trochę :wink: Cytuj
Ewa1 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Od samego rana bardzo wieje, czasami troche pokropi tem. 18*C, ogólnie nieprzyjemnie a to wietrzysko nawet w domu słychać Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 U nas od niedzieli pada deszcz i jest chłodno... brrr Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Rano obudził mnie deszcz i zimno,musiałam zamknąć okno brrrrrrr. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi