wiola344 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 :wink: Umnie też wieje że okna mi trzaskają bo zrobiłam przewiew ,ale na dworze jest nawet w miare ,jakieś czarne chmury się zblirzaja ciekawe czy będzie lało czy nie, wczoraj tak na zmianę trochę słońca i deszczu,ale byłam na działce mimo ze czasem kropiło i przejaśniło się ,teraz jest 17 st może byc bo ciepło :roll: Cytuj
iwona30 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 U mnie też wieje mało głowy nie urwie i jest chłodno. Cytuj
Ewa1 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Przez cały dzień wiało, że chcialo głowę ukręcić.Teraz się uspokoiło i nawet zrobiło się cieplej. :wink: Cytuj
basga Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 No u mnie też już lepiej bo do południa było koszmarnie. Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Pochmurno,ale bez deszczu na razie... Cytuj
wiola344 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 :mrgreen: U nas dziś było pochmurno ,ale się przejaśniło i nawet świeci słońce ,ale wiatr taki potworny że głowe może urwać .byłam dziś zrywać wiśnie i mało wiatr mnie nie stącił z drabiny jak jabłko tak szaleje ,no i najważniejsze że jest ciepło bo tem.22 st w cieniu ,jakby tego wiatru nie było to by było extra :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Niebo z chmurami, ale słonko świeci tylko bardzo wieje. Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Czasami słoneczko wychodzi zza chmur,ale wieje wiatr dosyć mocno. Cytuj
wiola344 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 :razz: Dziś jest wspaniała pogoda pięknie świeci słoneczko ,choć wieje ale ciepły ten wiaterek ,teraz mamy 23 st w cieniu ,oby tak dalej :razz: :mrgreen: Cytuj
Ewa1 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 U nas dzisiaj jest ciepełko,gdyby nie to wietrzysko byłoby bardzo przyjemnie, ale i tak jest dobrze :mrgreen: :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Właśnie wróciliśmy z działeczki...pogoda ładna słoneczko świeci,wieje wiatr,ale ciepły :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi