monik76 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Moi Drodzy ! Jak do tej pory u mnie straszliwy upał panuje ... ale przed chwilką zagrzmiało i lekki wiaterek sie zerwał. Moze akurat :sad: Cytuj
basga Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 To jak u Ciebie popada to nagoń chmury w moją stronę.... :sad: Cytuj
Novinha Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 U mnie też duchota... (Włocławek) Nic się nie chce, tylko spać i jeść lody. Cytuj
wiola344 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 :sad: :roll: HAHAHA basqa się cieszy że pada ,napewno upał dał się weznaki wszystkimno może prócz tych co zalało wole żeby tego nie było tu ale troszeczkę mogło by popadać bo nadal gorąco choć późna pora ,duszno i jeszcze raz duszno :razz: Cytuj
monik76 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 :sad: A u mnie pogrzmiało , pobłyskało i przeszło - a deszczu nic a nic:( Szok Cytuj
campari Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 przez caly dzien bylo wrecz bosko goraco, a teraz blyska sie i pewnie bedzie burza brrrrr Cytuj
basga Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Tego deszczu to prawie nie było,choć zapowiadało się na niezłą ulewę ale przeszło bokiem i teraz znowu duchota,już jest ponad 18*. Po południu trzeba skoczyć po zapas wody i piwka. Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 U mnie nad ranem lekko pogrzmiało i troszkę popadało,ale bardzo mało i dalej duchota panuje :sad: Cytuj
wiola344 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 :roll: Witam no dziś rano zapowiadało się chłodno było pochmurno ale duszno troche pogrzmiało pokropiło i już bo deszczu ,czasem wyjdzie słońce ale niema takiej duchoty jak wczoraj ,jak dla mnie to takapogoda może być oby nie lało jutro bo syn ma rocznice i musi być ciepełko :sad: :razz: :razz: Cytuj
apsik Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 U mnie właśnie przeszła burza ,ale niewiele to zmieniło bo nadal strasznie duszno i chyba będzie następna. Cytuj
Iwona Piw. Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 u mnie piękne slońc od rana , dopiero teraz zaczyna się chmurzyć, wiać i w oddali grzmi. Amieliś my grilować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi