renigliwice Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 W Gliwicach piękna słoneczna pogoda, trochę chłodniej niż wczoraj, ale i tak gorąco. ;) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Zapowiadała się potężna burza, ale przeszła bokiem. Popadało , ale już nie pada jest fajnie. ;) Cytuj
iwona30 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Patrzyłam teraz na termometr w słońcu jest 52 stopnie brakło termometra, pustynia ale pewnie ten gorąc nic dobrego nie przyniesie. Cytuj
wiola344 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 ;) U mnie jest tak sobie,czasem pokropi potem słoneczko ,ale jest duszno i 24 st ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 U mnie dzisiaj nie padało jeszcze...całe przed południe świeciło słoneczko...potem trochę się zachmurzyło,ale jest ciepło i nie pada i lepiej,żeby nie padało ;) Cytuj
wiola344 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 ;) Wczoraj jesze dwa razy tak pożądnie popadało ,a potem juz było dość ładnie ale okropnie duszno, dziś jest nawet ciepło niema duchoty i świeci słoneczko jest 26 st ,choć chmur jest dużo mam nadzieje że padac nie będzie ;) Cytuj
iwona30 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Gorąco na podkarpaciu oj gorąco, ale to dobrze bo się żniwa zaczęły , mój termometr wariuje bo mu skali brakuje oczywiście w słońcu, no ale cóż w końcu mamy lato. Cytuj
amelia1 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Matko jak ja Wam zazdroszczę deszczu, u nas okropne upały, naprawdę nie pamiętam porządnego deszczu, teraz u nas jest 40 stopni w cieniu w słońcu nawet nie chce wiedzieć i okropne pożary przez to słońce w całej Grecji, dajcie mi troszkę deszczu ;) . No ale za to nad morzem extra, woda ciepła popływać można, opalać się można. Życzę wszystkim wczasowiczom takiej pogody. Pozdrawiam Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Wczoraj nie padało...późnym wieczorem chmurki zniknęły,a dzisiaj od rana świeci słoneczko i jest bardzo ciepło,ale nie ma duchoty ;) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Duszno i parno, ale chyba szykuje się zmiana, bo niebo jakieś takie nie wyraźne. ;) Cytuj
wiola344 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 ;) A do nas wróciły upały i jest przerażająco gorąco na termometrze jest teraz 29 st w cieniu ,ale przed 15 minutami byłam na mieście to nie idzie w słońcu chodzić tak okropnie praży ;) ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 U nas troszeczkę się ochłodziło Cytuj
zuziorek Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 u nas trodszke się ochłodziło: chmurki zakrywają czasami słonko , wieje wiaterek, tem do 25 stopni w cieniu. Pogoda taka jaką lubie... Cytuj
Ewa1 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Rano troszkę było pochmurno, ale przed południem rozpogodziło się i cały dzień już była piękna pogoda ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi