monia79 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Dorotko u nas to samo i wieje silny wiatr Cytuj
wiola344 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 :-D Wczoraj u nas było też nieciekawie jak u wiekszości -wiało okropnie i na zmaine z deszczem słońce -okropna pogoda, dziś nawet niepadało, ale pochmurno i też wiatr choć słaby ,ale zimny ,na termometrze jest teraz 15 st -co za lato :-D mówią że od jutra ma być cieplej hihihi okaze się :-D Cytuj
ina12 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Chłodno, pochmurno i nawet popadało. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Pogoda listopadowa , rano było 10* Cytuj
basga Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Wczoraj i dzisiaj "moja pogoda",nie za gorąco,bez deszczu,lekki wiaterek a od jutra ma być gorąco a będę musiała zasłaniać i zamykać okna bo dziś zaczynają ocieplać blok. Cytuj
Kasiulek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A u mnie pogoda od paru dni jest kiepska... Rano lekko świeci słonko a po południu pada deszcz i są burze. Cytuj
Ewa1 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 U mnie od rana nareszcie świeci słońce i dość ciepło. Rano odprawiłam dziecko na kolonie nad morze koło Rewala. Zgłupiałam co mu zapakować , czy letnie rzeczy czy jesienne :-D Co gorsze to organizator kazał zabrać szpiwory , bo noce zimne, a będą spać w domkach, co za lato oby się ociepliło, narazie są w połowie drogi Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 U mnie jest słonecznie,ale chłodno bo tylko 18*,ale na szczęście nie pada deszcz :-D Cytuj
monia79 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 u mnie pochmurnie jest ale na szczęście deszcz nie pada a temp. około 18 stopni mam nadzieje ze chociaż na czas zlotu żaglowców w szczecinie sie wypogodzi, bardzo bym tego chciała :-D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 U mnie chłodno ale słonecznie Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Piękna słoneczna pogoda,ale chłodno...rano o 6.00 było tylko 12* Cytuj
Justyna.K Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 U mnie słoneczko aż się chce żyć!!!!!!!!!!! Cytuj
iwona30 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 U mnie też jest ładna pogoda nie za gorąco jest w sam raz, tak by mogło być do końca lata. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi