basga Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 U mnie też ale robotnicy łażą po rusztowaniu i mam zasłonięte okna! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Nie za gorąco i nie za zimno (może rano chłodno) tak może być do listopada Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Rano było pochmurno,jakby miał padać deszcz,ale teraz jest ładnie,świeci słoneczko i jest dosyć ciepło :-D Cytuj
Justyna.K Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 U mnie pochmurno :-D aż się boję tej pogody na wczasach Cytuj
kar_mel Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 U mnie chłodno ale tak powoli powoli się przejaśnia Cytuj
Katarzyna Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 U mnie pada od rana , ale zapowiadają przejaśnienia po południu Cytuj
Katarzyna Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 U mnie chłodno ale tak powoli powoli się przejaśnia Jeśli można wiedzieć gdzie jest to u mnie ? To może ja mam nadzieję że może u mnie w Łodzi też przestanie padać :-D Pozdrawiam Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 U mnie jednak nie wytrzymało i chmury zakryły słoneczko i pada bardzo drobny deszcz :-D Cytuj
monia79 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 W Szczecinie do godz. 14 było pochmurnie ale później miła niespodzianka rozpogodziło sie i świeci piękne słoneczko. Huraaa!!! Cytuj
gosiula Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 w warszawie beznadziejnie dzisiaj Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Dzisiaj od rana piękna słoneczna pogoda...jeszcze nie za ciepło,ale temperatura rośnie :-D Cytuj
wiola344 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 :-D Wczoraj było ciepło 25 st ,a dziś jest troszeczkę zachmurzone niebo ,ale padać mam nadzieje że nie będzie,zpoza chmur wygląda słoneczko i jest 20 st :-D ale jest ciepło :-D Cytuj
zuziorek Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 a u nas dzis wietrznie ale słonecznie i zapowiada się , że kolejne dni też będą ładne Cytuj
Katarzyna Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 U mnie też był słoneczny ładny dzień Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi